Länsi-Palokan liikuntapuiston ympäristön sijaintikartta

43 / Länsi-Palokan liikuntapuiston ympäristö, asemakaava

Kaavan perustiedot

Sijainti
Suunnittelualue sijaitsee Palokassa Ruokkeentien ja Saarenmaantien ympäristössä.

Kaavatunnus
tunnus: 43:004

Yhteyshenkilöt
Jussi Sievänen, KaavasuunnittelijaTuula Janatuinen, Suunnitteluavustaja
Sähköpostiosoite muotoutuu periaatteella etunimi.sukunimi@jkl.fi (ei ääkkösiä)

Hyväksyvä taho
Kaupunginvaltuusto

Kaavan vaiheet

Kaavoitusprosessin tärkeät päivämäärät
Vireille tuleminen 12.04.2022;Kaavaluonnos nähtävillä 12.05.-12.06.2023

Kaavan uusin vaihe
Asemakaavaluonnos pidetään nähtävänä 12.5.-12.6.2023 Kaupunkirakenteen neuvonnassa, Hannikaisenkatu 17.

Asemakaavaluonnosta esitellään avoimessa asukastilaisuudessa maanantaina 22.5.2023 klo 17.00–18.30 Savulahden päiväkotikoulun ruokasalissa, Savulahdentie 1.

Osallisilla on mahdollisuus toimittaa mielipiteensä kirjaamoon, os. PL 193, 40101 Jyväskylä (Vapaudenkatu 32) tai kirjaamo@jyvaskyla.fi, viimeistään 12.6.2023 ennen klo 15.00.

Asemakaavaa voi tarkastella 3D-kaupunkimallissa, johon löytyy linkki sivun oikeasta reunasta, kohdasta muu aineisto. Palvelu on testattu toimivaksi CHROME-selaimella sekä aivan uusimmilla IE-versioilla. Suosittelemme CHROME-selaimen käyttöä. Nopeat navigointiohjeet löytyvät palvelun oikean reunan i-napin takaa.

Liity sähköpostilistalle sivun oikeassa laidassa olevasta linkistä. Liittymällä postituslistalle saat sähköpostitse tietoa kaavahankkeen etenemisestä.

Kaavan kuvaus

Kaava-alueen nykytila
Suunnittelualue on pääosin asemakaavoittamatonta. Saarenmaantien pohjoispuolinen alue ja osa Ruokkeentiestä on osoitettu asemakaavoissa puistoalueeksi (VP).

Kaavan tavoitteet
Kaavan laatiminen on käynnistynyt Jyväskylän kaupungin aloitteesta ja se on kaavoitusohjelmassa ajoitettu vuodelle 2022. Kaavan tavoitteena on mahdollistaa alueelle liikuntapuiston toteuttaminen ja asuinrakentamista. Lisäksi alueelle tutkitaan paikkaa päiväkodille ja mahdollistetaan Saarenmaantien ja Ruokkeentien liikennejärjestelyjen parantaminen aluevaraussuunnitelman mukaisesti.

 

palaa alueen kaavoihin
palaa valitsemaan alueita

ylös