Sulunperän sähköaseman siirto, sijaintikartta

65/ Sulunperän sähköaseman siirto, asemakaava

Kaavan perustiedot

Sijainti
Sulunperän sähköasema sijaitsee Asmalammentien ja Sulunperäntien risteyksessä. Etäisyys Jyväskylän keskustasta on noin 7 kilometriä ja Vaajakosken keskustasta noin 3 kilometriä.

Kaavatunnus
tunnus: 65:007

Yhteyshenkilöt
Henriikka Keskinen, KaavoitusarkkitehtiJaana Nyman, Suunnitteluavustaja
Sähköpostiosoite muotoutuu periaatteella etunimi.sukunimi@jkl.fi (ei ääkkösiä)

Hyväksyvä taho
Kaupunginvaltuusto

Kaavan vaiheet

Kaavoitusprosessin tärkeät päivämäärät
Vireille tuleminen 30.11.2021;Kaavaluonnos nähtävillä 1.4.-2.5.2022Kaavaehdotus nähtävillä 4.11.-5.12.2022

Kaavan uusin vaihe
Asemakaavan laajennus- ja muutosehdotus sekä siihen liittyvä sitova tonttijako pidetään julkisesti nähtävillä 4.11.-5.12.2022 Palvelupiste Hannikaisessa, os.Hannikaisenkatu 17, 1. krs

Kirjalliset muistutukset on osoitettava kaupunkirakennelautakunnalle ja toimitettava Jyväskylän kaupungin kirjaamoon osoitteella PL 193, 40101 Jyväskylä (käyntiosoite Vapaudenkatu 32) tai sähköpostitse osoitteella kirjaamo@jyvaskyla.fi viimeistään 5.11.2022 ennen kello 15.00.

Liittymällä postituslistalle sivun oikeasta laidasta saat sähköpostitse tietoa kaavahankkeen etenemisestä.

Kaavan kuvaus

Kaava-alueen nykytila

Kaavan tavoitteet
Elenia Verkko Oyj hakee asemakaavan muutoksella ja laajennuksella uuden sähköaseman rakentamispaikkaa Sulunperältä, Asmalammentieltä länteen johtavalta voimalinjalta. Sähköasema on merkittävä sähkön jakelupiste Jyväskylän itäosiin. Se on tulossa käyttöikänsä päähän ja sen uusinta on ajankohtainen. Asemakaavoituksen tavoitteena on parantaa asuinalueen viihtyisyyttä sijoittamalla energiahuollon vaatimaa laitteistoa etäämmälle asutuksesta. Siirron yhteydessä selvitetään, onko täydentävälle pientalorakentamiselle suunnittelualueella edellytyksiä.

 

palaa alueen kaavoihin
palaa valitsemaan alueita

ylös