Vasarakatu 27, sijaintikartta

15/Vasarakatu 27, asemakaava

Kaavan perustiedot

Sijainti
Suunnittelualue sijaitsee Seppälän teollisuus-ja marketalueella osoitteessa Vasarakatu 27. Kaavoitettavan alueen lähiympäristössä sijaitsee muita teollisuus- ja varastorakennusten tontteja. Suunnittelualue sijoittuu Vasarakadun varteen.

Kaavatunnus
tunnus: 15:103

Yhteyshenkilöt
Henriikka Lonka, KaavasuunnittelijaJaana Nyman, Suunnitteluavustaja
Sähköpostiosoite muotoutuu periaatteella etunimi.sukunimi@jkl.fi (ei ääkkösiä)

Hyväksyvä taho
Kaupunkirakennelautakunta

Kaavan vaiheet

Kaavoitusprosessin tärkeät päivämäärät
Vireille tuleminen 30.3.2021;Kaavaluonnos nähtävillä 25.5.-2.7.2021Kaavaehdotus nähtävillä 20.8.-3.9.2021Kaavan hyväksyminen 21.9.2021

Kaavan uusin vaihe
Asemakaavan muutosehdotus sekä siihen liityvä sitova tonttijako on kaupunkirakennelautakunnan hyväksymiskäsittelyssä 21.9.2021

Kaavan kuvaus

Kaava-alueen nykytila
Suunnittelualue sijoittuu Seppälän ja Aholaidan teollisuus- ja marketalueelle Tourulan itäpuolelle. Alueen yleisilmettä hallitsee aluetta halkovat tielinjaukset. Teollisuus- ja marketalue on rakentunut vähitellen 1960-luvulta lähtien. Suunnittelualueella sijaitseva tontti 4 on yksityisessä omistuksessa ja rautatiealueen (LR) omistaa Jyväskylän kaupunki.

Kaavan tavoitteet
Kaavamuutoksen tarkoituksena on päivittää tontin käyttötarkoitusta mahdollistamaan myös opetustoimintaa palvelevien tilojen sijoittuminen tontille. Kaavamuutoksen yhteydessä tutkitaan mahdollisuutta liittää nykyisin tontin 4 käyttöön vuokratun rautatiealueen liittämistä osaksi tonttia.

 

palaa alueen kaavoihin
palaa valitsemaan alueita

ylös