Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Kunnallinen määräyskokoelma

Jyväskylän kaupungin hankintaohjeet (2017)


Selvennys: 10/2017


Tarjouspyyntöön kannattaa liittää sopimusluonnos yleisten sopimusehtojen kanssa tai vähintäänkin yleiset sopimusehdot (JYSE Tavarat tai JYSE Palvelut, JIT 2015 tai YSE 1998 jne.).

Hankintailmoitus
Kansallisesta hankinnasta tehdään ilmoitus sähköisessä kilpailuttamisjärjestelmässä (Cloudia-kilpailuttamisjäjestelmä) käyttäen kansalliselle hankintailmoitukselle tarkoitettua lomaketta.
Hankintailmoituksen voi julkaista esim. hankintayksikön omilla internet-sivuilla, vasta sen jälkeen kun hankintailmoitus on julkaistu HILMA-ilmoituskanavassa.

Katso hankintailmoituksesta kohta 1.9., s. 18.

CPV-koodit
Katso kohta 2) EU-hankinnat, s. 27.

Tietojenvaihto
Kansallisissa hankinnoissa hankintamenettelyyn liittyvä tietojenvaihto voi olla sähköistä taikka perinteistä paperilla tapahtuvaa.
Jyväskylän kaupungissa myös kansalliset hankinnat tulee ensisijaisesti aina toteuttaa Cloudia- kilpailutusjärjestelmän kautta. Tarjouksia otetaan vastaan muussa kuin sähköi-sessä muodossa ainoastaan erityisistä syistä.
Ehdokkaiden ja tarjoajien soveltuvuus ja ESPD-lomake
Kansallisissa hankinnoissa ei ole pakko käyttää yhteistä eurooppalaista hankinta-asiakirjaa ESPD:tä. On suositeltavaa, että tarjoajilta pyydetään tarjouksessa vakuutus siitä, että ne täyttävät hankintayksikön asettamat soveltuvuutta koskevat vaatimukset. Vakuutuksessa annettujen tietojen paikkansapitävyys tulee tarkastaa tarjouskilpailun voittajan osalta ennen hankintasopimuksen allekirjoittamista.

Soveltuvuutta koskevien vaatimusten tulee olla aina oikeassa suhteessa hankinnan kohteeseen. Vaatimukset tulee ilmoittaa hankintailmoituksessa tai tarjouspyynnössä. Ehdokas tai tarjoaja, joka ei vastaa hankintayksikön asettamia soveltuvuusvaatimuksia, on suljettava tarjouskilpailusta.

<< edellinen sivu   jatkuu >>

Kunnallinen määräyskokoelma :: Z-Vanhat ::

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2016 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje