Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Kunnallinen määräyskokoelma

Jyväskylän kaupungin hankintaohjeet (2017)


Selvennys: 10/2017


Hankintasopimus
Hankintapäätöksen jälkeen hankintayksikön on tehtävä hankinnasta tilaus (kertahankinta). tai sopimus. Hankintasopimus ei synny hankintapäätöksen tiedoksiannolla, vaan erillisen kirjallisen sopimuksen tekemisellä. Sopimus tehdään tarjouspyynnön liitteenä mahdollisesti olevan sopimusluonnoksen tai yleisten sopimusehtojen pohjalta. Sopimukseen kirjataan kaikki hankinnan edellyttämät tiedot. Kansallisessa tavara- tai palveluhankinnassa ei tarvitse noudattaa odotusaikaa.
Katso tarkemmin kohta 1.11., s. 20.

4. SOSIAALI- JA TERVEYSPALVELUJEN HANKINNAT JA MUUT ERITYISET PALVELUHANKINNAT

Sosiaali- ja terveyspalvelujen hankinnoilla tarkoitetaan palveluhankintoja, joiden kynnysarvo on vähintään 400.000 euroa ilman arvonlisäveroa ja muilla erityisillä palveluhankinnoilla palveluhankintoja, jotka ovat vähintään 300.000 euroa ilman arvonlisäveroa.

Sosiaali- ja terveyspalveluiden hankinnassa sekä muissa erityisissä palveluhankinnoissa (liite E) sovelletaan hankintalain osaa I (mm. soveltamisala, ennakoidun arvon määrittäminen) ja IV (yhteiset säännökset hankintapäätöksestä, muutoksenhausta ja hankintojen valvonnasta), ellei ko. osien pykälissä ole toisin mainittu.

Sosiaali- ja terveyspalveluhankinnat ja muut erityiset palveluhankinnat kilpailutetaan hankintalain 12 luvun mukaisesti.

Sosiaali- ja terveyspalvelut on yksilöity hankintalain liitteessä E, kohdissa 1-4, CPV-koodikohtaisesti ja muut erityiset palveluhankinnat saman liitteen E kohdissa 5-15, CPV-koodikohtaisesti. Liite E löytyy uuden hankintalain liitteistä.

Sosiaali- ja terveyspalvelujen hankinnassa palvelun käyttäjien yksilöllisten ja pitkäaikaisten sekä toistuvien hoito- tai sosiaalipalvelujen turvaamiseksi hankintayksikön on otettava huomioon käyttäjien erityistarpeet ja kuuleminen siten kuin muissa laeissa säädetään.

<< edellinen sivu   jatkuu >>

Kunnallinen määräyskokoelma :: Z-Vanhat ::

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2016 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje