Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Kunnallinen määräyskokoelma

Jyväskylän kaupungin konserniohje


Selvennys: 2007

8. Henkilöstöhallinto

Henkilöstön liikkuvuus ja rekrytointi
Henkilöstön sisäinen liikkuvuus konsernin sisällä mahdollistetaan ja sitä tuetaan esimiestyössä. Uuden henkilöstön rekrytoinnissa noudatetaan kaupungin rekrytointiohjeita.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot
Palkkauksessa ja muissa palvelussuhteen ehdoissa noudatetaan kaupungin hyväksymiä periaatteita. Työn ja työsuoritusten vaativuus otetaan huomioon palkkausperusteissa ja suositaan kannustavia palkkausjärjestelmiä. Tulospalkkauksen käyttöönotto tytäryhtiössä edellyttää konsernijohdon lupaa.

Johtaminen
Johtaminen on avointa ja yhteistyöhön kannustavaa. Johtamisen tulee tukea henkilöstön osallistumista, luovuutta ja itsenäistä työotetta.

Henkilöstön kehittäminen ja koulutus
Kaupungin järjestämä henkilöstökoulutustarjonta on myös konsernin käytettävissä.

Eläkejärjestelmä
Yhteisöt liittyvät Kuntien eläkevakuutuksen jäsenyhteisöiksi, mikäli kuntaomistusosuus on riittävä.


9. Viestintä

Kaupungin on tiedotettava asukkailleen myös tytäryhteisöjen toiminnasta. Tytäryhteisön viestinnästä vastaa toimitusjohtaja tai hänen määräämänsä toimihenkilö. Tarvittaessa yhteistyötä tehdään konsernihallinnon viestinnän kanssa, erityisesti muutos- ja kriisitilanteissa. Yhteisön viestinnän on tuettava konsernin asettamia tavoitteita ja toimintapolitiikkaa sekä noudatettava kaupungin viestinnän linjauksia. Tytäryhteisön on tiedotettava toiminnastaan myös konsernihallinnolle.


10. Ohjeiden voimaantulo

Kaupunginhallitus hyväksyy konserniohjeen. Konserniohje astuu voimaan välittömästi hyväksymisen jälkeen.

<< edellinen sivu   

Kunnallinen määräyskokoelma :: Z-Vanhat ::

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2016 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje