Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Kunnallinen määräyskokoelma

Kaupunkirakennelautakunnan ja sen alaisten jaostojen sekä Jyväskylän seudun jätelautakunnan tehtäväalueiden toimintasääntö (2018)


Selvennys: 9/2018




9 § Läsnäolo lautakuntien ja niiden alaisten jaostojen kokouksissa

Hallintosäännön 96 §:ssä mainittujen henkilöiden lisäksi palvelujohtajilla, talous- ja hallintopäälliköllä, lakimiehellä ja viestintäpäälliköllä ja heidän sijaisillaan on puhe- ja läsnäolo-oikeus kaupunkirakennelautakunnan ja sen alaisten jaostojen sekä Jyväskylän seudun jätelautakunnan kokouksissa.

Kaupunkirakennelautakunnassa puhe- ja läsnäolo-oikeus on lisäksi kaupunginarkkitehdillä ja hänen sijaisenaan viranhaltijalla, jolla on riittävä osaaminen toimia käsiteltävissä asioissa kaupunkikuvallisena asiantuntijana.
Rakennus- ja ympäristöjaostossa puhe- ja läsnäolo-oikeus on myös johtavalla rakennustarkastajalla ja hänen sijaisenaan viranhaltijalla, jolla on riittävä osaaminen toimia käsiteltävissä asioissa rakennusvalvonnan asiantuntijana.


10 § Voimaantulo

Tämä toimintasääntö tulee voimaan 1.6.2017 ja tarkistettuna 1.9.2018 alkaen.

<< edellinen sivu   

Kunnallinen määräyskokoelma :: Z-Vanhat ::

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2016 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje