Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteri

Tutkijoiden yö

Pvm: 27.09.2019
Klo: 09.00 - 22.30
Luokat: Työpajat ;
Paikka: Jyväskylän yliopisto, Ylistönrinne
Osoite: Survontie, Jyväskylä
Tapahtuman kotisivut:
http://jyu.fi/tutkijoiden-yo

Syyskuun viimeisenä perjantaina 27.9.2019 on taas aika juhlia tiedettä ja tieteentekijöitä Jyväskylän yliopistossa, kun Euroopan laajuinen tiedetapahtuma Tutkijoiden yö saapuu Jyväskylään. Tervetuloa mukaan ihmettelemään!

Tutkijoiden yö on tarkoitettu kaikille uteliaille ja tiedonjanoisille, jotka haluavat kurkistaa tutkijoiden laboratorioiden ovien taakse. Tieteen saavutuksia pääsee ihastelemaan niin kiihdytinlaboratoriossa kuin ihmisen kehon sisällä.

Tänäkin vuonna tapahtuman teemana on jäljet: mitä tiede ja tutkimus jättävät jälkeensä tähän yhteiskuntaan ja maapallolle? Minkälaisia jälkiä ihmiset jättävät jälkeensä? Aamupäivän ohjelmassa on lapsille ja koululaisille suunnattua tekemistä ja iltapäivällä alkaa myös aikuisillekin suunnattua nähtävää aina yöhön saakka. Ihmeteltävää löytyy siis kaikille kellon ympäri!Tutkijoiden yössä pääset myös itse testaamaan tieteen tekemistä erilaisissa työpajoissa. Kiinnostaisiko sinua ohjata formula-autoa aivosähkökäyrien avulla? Haluatko kokea, miten pölyttäjät aistivat maailman? Tutkijoiden yön kaikkiin tapahtumiin on vapaa pääsy.

Hinnat ja liput:
Kaikkiin Tutkijoiden yön tapahtumiin on vapaa pääsy.

Lisätietoja:
Jyväskylän yliopisto
puh 040 664 0612
reetta.j.kalliola@jyu.fi
https://www.jyu.fi/fi

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2016 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje