Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteri

Käsityölanit

Pvm: 05.09.2019
Klo: 16.00 - 19.00
Luokat: Näyttelyt ; museot ; Työpajat ; Yleisöluennot/tiedotustilaisuudet ;
Paikka: Suomen käsityön museo
Osoite: Kauppakatu 25, Jyväskylä
Tapahtuman kotisivut:
https://www.craftmuseum.fi/uutinen/2019-08-20_kasityolaneissa-keskustelu-rytmittaa-kasien-liiketta

Suomen käsityön museon käsityölaneihin voi tulla tekemään omia keskeneräisiä töitään tai innostua ja oppia uusia käsityötekniikoita. Laneissa juodaan kahvia ja keskustellaan käsitöistä. Käsityölanit järjestetään kerran kuussa torstaisin klo 16–19. Ensimmäisiin käsityölaneihin kokoonnutaan museon luentosaliin torstaina 5.9. Laneihin on vapaa pääsy.
Syksyn aloittaa käsityölanit ranskalaisella teemalla. Omien käsitöiden tekemisen ohessa voi kuunnella ja osallistua keskusteluun ranskalaisesta käsityöstä. Paikalle saapuu La Normandie Boréale -näyttelyyn osallistuvan Élan de créateurs -ryhmän ranskalaisia käsityöläisiä. Käsityöläiset avaavat käsityöläisen arkea sekä kertovat käsityöläisyyden ja käsitöiden harrastamisen yleisyydestä Ranskassa.
Käsityölaneissa on mahdollista osallistua myös pieneen työpajaan, jossa kierrätetystä sähköjohdosta muotoillaan voimauttavia sanoja. Sähköjohtotyöpaja on maksuton. Taito Keski-Suomen työpajassa voi tehdä korviksia nahkapaperista. Korvispajassa pajamaksu 3¤.

Hinnat ja liput:
Vapaa pääsy.

Lisätietoja:
Suomen käsityön museo
puh 014 266 4370
craftmuseum.info@jyvaskyla.fi
https://www.craftmuseum.fi

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2016 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje