Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteri

Tulevaisuuden biotalous

Pvm: 04.09.2019
Klo: 10.00 - 16.00
Luokat: Yleisöluennot/tiedotustilaisuudet ;
Paikka: Jyväskylän Paviljonki
Osoite: Lutakonaukio 12, Jyväskylä
Tapahtuman kotisivut:
https://www.jamk.fi/fi/Tapahtumat/tulevaisuuden-biotalous--seminaari/

Jyväskylän ammattikorkeakoulun Biotalousinstituutissa katsotaan tulevaisuuteen innostuneina. Puun monipuoliset käyttömahdollisuudet ja muut biotalousalan innovaatiot vahvistavat näkymiä kestävän kehityksen ja kiertotalouden mukaisesta yritystoiminnasta. Biotalousalan koulutus on tulevaisuudessa yhä tärkeämmässä asemassa. Biotalousinstituutti järjestää maksuttoman ja kaikille avoimen Tulevaisuuden biotalous –seminaarin Puumessuilla Jyväskylän Paviljongissa keskiviikkona 4.9.2019.

Seminaarissa kuullaan muun muassa, miten puu voi toimia ratkaisuna kestävän kehityksen haasteisiin ja miten puun ainutlaatuiset ominaisuudet tuodaan sairaalaympäristöön. Tarjolla on tietoa myös biolämmön tuotannosta, biopolymeerien käytöstä vesien puhdistuksessa, ja mustasotilaskärpästen hyödyntämisestä kiertotaloudessa.

Seminaarin toteuttamisesta vastaa BLOOM-projekti (Boosting European citizens knowLedge and awareness of BiOeconOMy research and innovation). Se saa rahoituksensa Euroopan Unionin Horizon2020-ohjelmasta. Hankkeeseen kuuluu 12 kumppania kahdeksasta Euroopan maasta, ja Suomessa siitä vastaa Jyväskylän ammattikorkeakoulu.

Hinnat ja liput:
Seminaari on kaikille avoin ja ilmainen. Tämä vaatii kuitenkin Puumessuille rekisteröitymisen osoitteessa puumessut.fi. Ilman rekisteröitymistä messujen hinta 20 ¤/hlö.

Lisätietoja:
Jyväskylän ammattikorkeakoulun Biotalousinstituutti
puh 040 186 7549
aino.voutilainen@jamk.fi
https://biotalouskampus.fi/fi/

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2016 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje