Takaisin

Projekti: Re-Train
Tiivistelmä: RE-TRAIN-hankkeen tavoitteena on kehittää ja jakaa uusia malleja ja ohjelmia, joilla voidaan kannustaa ihmisiä osallistumaan urheiluun ja liikuntaan pandemian jälkeisenä aikana. Hankkeessa analysoidaan eurooppalaisten käyttäytymisen muutoksia covid-pandemian jälkeen. Näiden pohjalta määritellään erityinen strategia, jonka avulla edistetään uusien ihmisten osallistumista urheiluun ja muuhun liikuntaan.
Hanke järjestää sarjan konferensseja ja työpajoja paikallistasolla eurooppalaisten urheiluviikkojen aikana. Tapahtumien tavoitteena on saada mukaan asiaankuuluvat sidosryhmät ja päättäjät, kuten urheilun pk-yritykset, urheilujärjestöt, -liitot sekä julkinen sektori.
Hankkeessa luodaan tutkijoiden ja innovaattorien verkosto, joka pyrkii lisäämään suuren väestön fyysistä aktiivisuutta tunnistamalla erilaisia innovaatiomahdollisuuksia ja käyttäytymisen muutosohjelmia sekä tarjoamaan suosituksia, joiden avulla ihmiset voivat lisätä fyysistä aktiivisuuttaan koronaviruksen jälkeisellä aikakaudella.
Projektipäällikkö:
Kallio Jouni
Jouni.Kallio[at]jyvaskyla.fi
0403511615 
Strategian kärki:
Liikuntapääkaupunki 
Toimiala tai liikelaitos:
Sivistys 
Projektiluokitus:
C Ulkoisen rahoituksen projekti 
Projektityyppi:
Palvelutuotannon kehittäminen (kuntalainen) 
Projektin vaihe:
Toteutus (P3-P4) 
Päätoteuttaja:
 
Projektisuunnitelman hyväksyminen:
01.01.2023 
Projektin päättäminen:
31.12.2024 
Hankkeen kokonaisbudjetti:
400000 
Ulkopuolisen rahoituksen osuus kokonaisbudjetista:
400000 
Jyväskylän omarahoitusosuus:
Jyväskylän osuuden budjetti:
60400 
Kaupungin ulkopuolinen rahoitus:
60400 
Rahoittajat:
Kotisivut: