Takaisin

Projekti: ASTA-avustustenhallinnan projektiosio II
Tiivistelmä: Kaksiosainen projekti kaupungin avustustenhallinnan kokonaisuudesta. Projektissa kaikki kaupungin avustustyypit kuvataan, prosessoidaan ja sujuvoitetaan, jonka jälkeen käyttöönotetaan uusi järjestelmä, joka osaltaan helpottaa ns. yksissä kansissa koko kaupungin avustuskokonaisuuden hallinnointia, vähentää manuaalista työt, selkeyttää hakemisen ja käsittelyn prosesseja ja erityisesti helpottaa sekä hakijoiden että käsittelijöiden työtä. Järjestelmä mahdollistaa myös hakemuksien seurannan ylätasolla, jolloin pystytään tarkemmin varmistamaan ja estämään erilaiset väärinkäytöt avustuksien osalta.
Järjestelmään toteutetaan integraatiot asianhallintaan ja maksatukseen ja se mahdollistaa hakijan vahvan tunnistautumisen Suomi.fi-tunnistautumisen avulla, sekä varmistaa organisaation puolesta hakemisen Suomi.fi-valtuuksia apuna käyttäen. Hakijan näkökulmasta avustuksen hakeminen helpottuu käyttäjäystävällisen järjestelmän myötä. Kaupunginhallitus on linjannut 19.12.2022 avustusten myöntämisen yleiset periaatteet.
Järjestelmän käyttöönoton lisäksi järjestelmän ylläpitokulut 2950€/kk sekä pääkäyttäjäpalvelun 1100€/kk vuosilta 2024-2026. Varsinaisen ict-investoinnin arvo on 76 952€.
Projektipäällikkö:
Ropponen Sari
Sari.Ropponen[at]jyvaskyla.fi
0503615938 
Strategian kärki:
Elinvoiman kaupunki 
Toimiala tai liikelaitos:
Konsernihallinto 
Projektiluokitus:
B Sisäinen kehittämisprojekti 
Projektityyppi:
Järjestelmähankinta 
Projektin vaihe:
Käyttöönotto(P4-P5) 
Päätoteuttaja:
Jyväskylän kaupunki 
Projektisuunnitelman hyväksyminen:
26.09.2023 
Projektin päättäminen:
31.03.2024 
Hankkeen kokonaisbudjetti:
76952 
Ulkopuolisen rahoituksen osuus kokonaisbudjetista:
 
Jyväskylän omarahoitusosuus:
76952 
Jyväskylän osuuden budjetti:
76952 
Kaupungin ulkopuolinen rahoitus:
Rahoittajat:
 
Kotisivut: