Latuinfo

JYVÄSKYLÄN SEUDUN LATUINFO

Luistavia suksia

Latuinfo

Latuinfossa kerrotaan ajankohtaisia tietoja Jyväskylän seudun hiihtoladuista ja niiden kunnosta. Sivulla ilmoitetaan milloin reitti on viimeksi kunnostettu.

Kunnostetut ladut

Hiihtoa

Tiedotteet

25.3.2020

Latujen kunnostus loppui Jyväskylässä

Jyväskylän alueen viimeistenkin hiihtolatujen kunnossapito päättyy tältä kaudelta keskiviikkona 25.3.2020. Lämmennyt sää on heikentänyt latupohjia kunnossapidetyillä hiihtoladuilla Laajavuoressa, Ladun majalla ja Tikkakoskella. Latupohjia on ajettu aikaisin aamulla, jonka seurauksena suuri määrä hiihtäjiä on pakkautunut laduille yhtä aikaa heti aamuisin.

Päätöksen taustalla ovat maan hallituksen sekä terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen antamat valtakunnalliset ohjeistukset harrastuspaikkojen sulkemisesta sekä sosiaalisten kontaktien rajoittamisesta. Ladut suljetaan, koska ohjeistusta ihmisten riittävästä etäisyydestä toisiinsa on mahdoton valvoa. Kunnossapidon lopettamisella ehkäistään suurten ihmismassojen kerääntymistä samaan paikkaan. Jyväskylän kaupunki haluaa kantaa vastuun tältäkin osin koronaepidemian hillitsemiseksi.

Jyväskylän kaupunki toivoo, että kaikki noudattaisivat ulkoillessaan annettuja suosituksia koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi. Kiitos tästä talvesta latujemme käyttäjille. Jaksamista ja terveyttä kaikille kevääseen, pidetään huoli itsestämme ja ihmisistä ympärillämme jotta pääsemme kaikki taas ensi talvena laduille.

-Jyväskylän Liikuntapalvelut-