15/Kangasvuorentie 10, asemakaava

Kaavan perustiedot

Sijainti
Asemakaavan muutosalue sijaitsee noin 3 kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta Kangasvuorentien varrella. Alue rajautuu etelästä omakotitalotontteihin, matalakasvuiseen rinteeseen ja ulkoilureittiin, idästä Liitokurrenkaareen, pohjoisesta Kangasvuorentiehen ja lännestä kapeaan puistovyöhykkeeseen, jonka vieressä on kerrostalotontti.

Kaavatunnus
tunnus: 15:095

Yhteyshenkilöt
Mari Raekallio, KaavoitusarkkitehtiJaana Nyman, Suunnitteluavustaja
Sähköpostiosoite muotoutuu periaatteella etunimi.sukunimi@jkl.fi (ei ääkkösiä)

Hyväksyvä taho
Kaupunginvaltuusto

Kaavan vaiheet

Kaavoitusprosessin tärkeät päivämäärät
Vireille tuleminen 16.9.2016;Kaavaluonnos nähtävillä 8.11.-9.12.2016Kaavaehdotus nähtävillä 24.1.-23.2.2017Kaavan hyväksyminen 27.3.2017Kaava lainvoimainen 12.5.2017

Kaavan uusin vaihe
Asemakaavan muutosehdotus on saanut lainvoiman 12.5.2017

Kaavan kuvaus

Kaava-alueen nykytila

Kaavan tavoitteet
Kaavamuutosalueen maanomistus on yritystontin osalta yksityisen ja virkistysalueen osalta kaupungin. Hakijana on yksityinen maanomistaja, jonka tavoitteena on laajentaa yritystonttia virkistysalueen suuntaan noin kuusi metriä koko eteläisen sivun pituudelta.
Tontin laajentamistarpeen syynä on lisääntynyt autopaikkatarve. Yritys on vuokrannut noin 2500m2 kokoista paikoitusaluetta läheiseltä päiväkotitontilta. Päiväkodin laajentumisen ja samalle tontille rakentuvan koulun myötä vuokrattu paikoitusalue tarvitaan jatkossa piha-alueeksi.

 

palaa alueen kaavoihin
palaa valitsemaan alueita

ylös