Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Kunnallinen määräyskokoelma

Kulttuuri- ja liikuntalautakunnan tehtäväalueen toimintasääntö 2019Hyväksytty: Kulttuuri- ja liikuntalautakunta 10.5.2017/22, voimaantulo 1.6.2017
Tarkistettu: Kulttuuri- ja liikuntalautakunta 20.3.2019/13, voimaantulo 1.4.2019
Tarkistettu: Kulttuuri- ja liikuntalautakunta 29.5.2019/26, voimaantulo 1.6.2019
https://julkinen.jkl.fi:8082/ktwebbin/ktproxy2.dll?doctype=3&docid=1183109


Sisällys

1 § Johdanto
2 § Kulttuuri- ja liikuntapalvelut -palvelualue
3 § Lautakunnan toimivalta
4 § Viranhaltijoiden toimivalta
5 § Voimaantulo

1 § Johdanto

Sen lisäksi mitä hallintosäännössä ja sivistyslautakunnan tehtäväalueen toimintasäännössä määrätään, tässä toimintasäännössä määrätään kulttuuri- ja liikuntalautakunnan sekä sen tehtäväalueen viranhaltijoiden toimivallasta.

2 § Kulttuuri- ja liikuntapalvelut -palvelualue

Kulttuuri ja liikuntapalvelut -palvelualue kuuluu sivistyksen toimialaan. Kulttuuri- ja liikuntalautakunnan alaisena palveluorganisaationa toimii kulttuuri ja liikuntapalvelut -palvelualue, joka jakaantuu palveluyksiköiksi ja voi edelleen jakaantua toimintayksiköihin.

Palvelualueen palveluyksiköitä ovat:
1) kulttuuri- ja osallisuuspalvelut
2) kirjastopalvelut
3) liikuntapalvelut
4) museopalvelut
5) Jyväskylän kaupunginteatteri
6) Jyväskylä Sinfonia
7) Jyväskylän kansalaisopisto

Museopalveluihin kuuluvat Keski-Suomen museo, joka on Keski-Suomen alueen kulttuurihistoriallinen vastuumuseo, Jyväskylän taidemuseo, joka vastaa alueellisesti kuvataiteeseen ja visuaaliseen kulttuuriin liittyvästä museotoiminnasta ja Suomen käsityön museo, jonka vastuualueena on käsityöperinnön vaaliminen valtakunnallisesti. Museoita ylläpidetään museolain mukaisesti. Jyväskylän kaupunki turvaa kyseisten museoiden museokokoelmien säilymisen museokokoelmina myös siinä tapauksessa, että museoiden toiminta lakkaa.

Palvelualueen toimintaa koordinoi johtoryhmä, jonka nimeää palvelujohtaja.

Toimialajohtaja vastaa sivistyksen toimialan johtamisesta, toiminnasta ja taloudesta sivistyslautakunnalle. Kulttuuri- ja liikuntapalveluiden palvelujohtaja toimii toimialajohtajan alaisuudessa. Palvelujohtaja vastaa palvelualueensa kehittämisestä, toiminnasta, taloudesta ja henkilöstöstä sekä resurssien kohdentamisesta.

Konsernihallinnon toimintasäännössä voidaan määrätä erikseen sen vastuulla olevista tehtävistä sivistyksen toimialan osalta.

jatkuu >>

Kunnallinen määräyskokoelma :: Z-Vanhat ::

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2016 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje