Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Kunnallinen määräyskokoelma

Kulttuuri- ja liikuntalautakunnan tehtäväalueen toimintasääntö (2019)Hyväksytty: Kulttuuri- ja liikuntalautakunta 10.5.2017/22, voimaantulo 1.6.2017
Tarkistettu: Kulttuuri- ja liikuntalautakunta 20.3.2019/13, voimaantulo 1.4.2019
http://julkinen.jkl.fi:8082/ktwebbin/ktproxy2.dll?doctype=3&docid=1161021


Sisällys
1 § Johdanto
2 § Kulttuuri- ja liikuntapalvelut -palvelualue
3 § Lautakunnan toimivalta
4 § Viranhaltijoiden toimivalta
5 § Voimaantulo

1 § Johdanto

Sen lisäksi mitä hallintosäännössä ja sivistyslautakunnan tehtäväalueen toimintasäännössä määrätään, tässä toimintasäännössä määrätään kulttuuri- ja liikuntalautakunnan sekä sen tehtäväalueen viranhaltijoiden toimivallasta.

2 § Kulttuuri- ja liikuntapalvelut -palvelualue

Kulttuuri ja liikuntapalvelut -palvelualue kuuluu sivistyksen toimialaan. Kulttuuri- ja liikuntalautakunnan alaisena palveluorganisaationa toimii kulttuuri ja liikuntapalvelut -palvelualue, joka jakaantuu palveluyksiköiksi ja voi edelleen jakaantua toimintayksiköihin.

Palvelualueen palveluyksiköitä ovat:
1) kulttuuri- ja osallisuuspalvelut
2) kirjastopalvelut
3) liikuntapalvelut
4) museopalvelut
5) Jyväskylän kaupunginteatteri
6) Jyväskylä Sinfonia
7) Jyväskylän kansalaisopisto

Museopalveluihin kuuluvat Keski-Suomen museo, Jyväskylän taidemuseo ja Suomen käsityön museo. Museoita ylläpidetään museolain mukaisesti.

Palvelualueen toimintaa koordinoi johtoryhmä, jonka nimeää palvelujohtaja.

Toimialajohtaja vastaa sivistyksen toimialan johtamisesta, toiminnasta ja taloudesta sivistyslautakunnalle. Kulttuuri- ja liikuntapalveluiden palvelujohtaja toimii toimialajohtajan alaisuudessa. Palvelujohtaja vastaa palvelualueensa kehittämisestä, toiminnasta, taloudesta ja henkilöstöstä sekä resurssien kohdentamisesta.
Konsernihallinnon toimintasäännössä voidaan määrätä erikseen sen vastuulla olevista tehtävistä sivistyksen toimialan osalta.

jatkuu >>

Kunnallinen määräyskokoelma :: Z-Vanhat ::

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2016 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje