Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Kunnallinen määräyskokoelma

Kaupunkirakennelautakunnan ja sen alaisten jaostojen sekä Jyväskylän seudun jätelautakunnan tehtäväalueiden toimintasääntö 2019


1 § Johdanto

Sen lisäksi mitä hallintosäännössä määrätään, tässä toimintasäännössä määrätään kaupunkirakennelautakunnan ja sen alaisten jaostojen, Jyväskylän seudun jätelautakunnan sekä niiden tehtäväalueen viranhaltijoiden toimivallasta.

2 § Kaupunkirakenteen toimiala

Hallintosäännön 25 §:n mukaan kaupunkirakenteen toimialan ohjauksesta ja päätöksenteosta vastaa kaupunkirakennelautakunta hallintosäännön 15 §:ssä määrätyn mukaisesti.

Rakennus- ja ympäristöjaosto, ympäristöterveysjaosto, tiejaosto, Jyväskylän seudun joukkoliikennejaosto ja Jyväskylän seudun jätelautakunta vastaavat hallintosäännössä sekä sopijakuntien välisissä sopimuksissa määritellyn tehtäväalueensa toiminnan ohjauksesta ja päätöksenteosta.

Hallintosäännön 27 §:n mukaan toimialan jakautumisesta palvelualueiksi ja -yksiköiksi päättää toimialajohtaja.

3 § Lautakuntien ja niiden alaisten jaostojen toimivalta

Kaupunkirakennelautakunnan ja sen alaisten jaostojen (rakennus- ja ympäristöjaosto, Jyväskylän seudun joukkoliikennejaosto, tiejaosto, ympäristöterveysjaosto) sekä Jyväskylän seudun jätelautakunnan tehtävistä ja toimivallasta säädetään hallintosäännön 15, 16 ja 20 §:ssä sekä hallintosäännön luvuissa 8 (henkilöstöasiat) ja 9 (taloudenhoito).

Jyväskylän seudun jätelautakunnan, Jyväskylän seudun joukkoliikennejaoston ja ympäristöterveysjaoston tehtävistä ja toimivallasta määrätään lisäksi sopijakuntien välisissä kyseisiä toimielimiä koskevissa sopimuksissa.

4 § Viranhaltijoiden toimivalta kaupunkirakennelautakunnan alaisilla palvelualueilla

Hallintosäännön perusteella kaupunkirakenteen toimialalle kuuluvan kaupunkirakennelautakunnan tehtäväalueen toimivallan siirtämisestä kaupunkirakennelautakunnan alaisille palvelualueille ja palveluyksiköille määrätään seuraavaa:

Esimiesten yleisten tehtävien ja viranhaltijan yleisen toimivallan lisäksi palvelujohtaja sekä talous- ja hallintopäällikkö vastaavat lautakunnassa käsiteltävien asioiden valmistelusta, päätösten täytäntöönpanosta ja raportoinnista ottaen huomioon hallintosäännössä toimialajohtajalle määrätty toimivalta. Lisäksi palvelujohtaja päättää palvelualueensa tutkimusluvista.

Päätöksestä tai toimenpiteestä perittävän maksun määrää asian käsittelijä voimassa olevan taksan tai maksun määräämistä koskevan muun päätöksen mukaisesti.

Asiakaspalvelun ja johdon tuen palveluyksikössä

Talous- ja hallintopäällikkö tai asiakaspalvelupäällikkö
1) antaa maanomistajan suostumuksen tapahtuman järjestämiselle

<< edellinen sivu   jatkuu >>

Kunnallinen määräyskokoelma :: Z-Vanhat ::

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2016 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje