Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Kunnallinen määräyskokoelma

Konsernihallinnon toimintasääntö 2019


Selvennys: 12/2018


Kehittäminen ja tietohallinto -palvelualueen palvelujohtajana toimii kehitysjohtaja. Palvelualue jakautuu seuraaviin palveluyksiköihin:
a. Strateginen kehittäminen
b. Tietohallinto

Tietohallinto toimii omana nettoyksikkönä, ja sen toiminnasta vastaa tietohallintojohtaja, jolla on palvelujohtajaa vastaava toimivalta.

Elinkeino ja työllisyys -palvelualueen palvelujohtajana toimii elinkeinojohtaja. Palvelualue jakautuu seuraaviin palveluyksiköihin:
a. Elinkeinoyksikkö
b. Työllisyyspalvelut
c. Viestintä, markkinointi ja matkailu.

Konsernihallinnon hallinnollisena esimiehenä toimii kansliapäällikkö. Palvelujohtajat vastaavat palvelualueensa taloudesta ja raportoivat toiminnastaan kansliapäällikölle. Tietohallintojohtaja vastaa palveluyksikkönsä taloudesta ja raportoi toiminnastaan kehitysjohtajalle. Elinkeino ja työllisyys -palvelualueen johtaja raportoi elinkeinoyksikön osalta kaupunginjohtajalle.

Konsernihallinnon toimintaa koordinoi konsernihallinnon johtoryhmä, jonka nimeää kansliapäällikkö. Konsernihallinnon palvelualueilla voi olla oma johtoryhmä. Palvelualueen johtoryhmän nimeää asianomainen palvelujohtaja. Tietohallinnon johtoryhmän nimeää tietohallintojohtaja.

Konsernihallintoon kuuluu myös kaupunginhallituksen ja kaupunginjohtajan alaisuudessa toimiva sisäinen tarkastus. Tarkastuspäällikön hallinnollisena esimiehenä toimii talousjohtaja. Sisäisen tarkastuksen tarkoitus, tehtävät ja vastuut määritellään tarkemmin kaupunginhallituksen hyväksymässä sisäisen tarkastuksen toimintaohjeessa.

3 § Konsernihallinnon tehtävät ja toimivalta

Päätöksenteon tuki -palvelualue vastaa:
- kaupunginvaltuuston, kaupunginhallituksen ja sen alaisen konsernijaoston sekä toimikuntien ja vaikuttamistoimielinten, keskusvaalilautakunnan, tarkastuslautakunnan sekä sivistyksen, perusturvan ja kaupunkirakenteen toimialojen toimielinten päätösten valmistelu- ja täytäntöönpanotehtävistä sekä päätöksentekoon kuuluvista sihteeritehtävistä
- kaupunginjohtajan, kansliapäällikön ja muiden konsernihallinnon viranhaltijoiden päätösten sekä osittain sivistyksen, perusturvan ja kaupunkirakenteen toimialojen viranhaltijoiden päätösten valmistelu- ja täytäntöönpanotehtävistä
- luottamushenkilöhallinnon tukitehtävistä
- vaalien järjestämisestä
- kaupungin asiakirjahallinnosta, kirjaamo- ja arkistotoimesta

<< edellinen sivu   jatkuu >>

Kunnallinen määräyskokoelma :: Z-Vanhat ::

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2016 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje