Minun Jyväskyläni

Etusivu

JyväskyläWiki

Sisällysluettelo

Tervetuloa JyväskyläWikiin

Mikä tämä on?

Wiki on ohjelmisto, joka on tarkoitettu sivujen luomiseen. Tiedätte varmaan Wikipedian (http://www.wikipedia.org)? Se on luotu tämän saman ohjelmiston päälle.

Mihin tämä on tarkoitettu?

Jyväskylän kaupunki tarjoaa wikin Jyväskylän yhdistysten tai ryhmien - tai jopa yksittäisten kuntalaisten käyttöön. Ihan vapaasti. Wikillä voi mm. ylläpitää yksinkertaisia www-sivuja, tehdä yhdistyksen pöytäkirjoja reaaliaikaisesti tai muuta vastaavaa. Ideana on, että kaikki tieto on avointa, eli kaikki pääsevät kaikkialle lukemaan kaikkea täällä olevaa.

HUOM! Kuten muutenkin verkossa, kannattaa osata käyttäytyä. Netiketti on hyvä osata, samoin ihan normaalit käyttäytymissäännöt. Laittomaan toimintaan Jyväskyläwikin käyttö on ehdottomasti kielletty.

Jyväskylän kaupunki varaa oikeuden tarvittaessa muokata tai poistaa käyttäjien luomia sivuja ja käyttäjien oikeuksia. Toivottavasti tähän ei tarvitse mennä.

Lue myös: JyväskyläWiki:Tietoja

Kuka tätä voi käyttää?

No, vaikka sinä. Mitä tarvitset, on oikea sähköpostiosoite ja avoin mieli, sekä idea siitä, mitä täällä voisi olla.

Miten tätä käytetään

Ensin rekisteröidy sivun vasemmasta laidasta. Sen jälkeen tarkkaile ilmoittamaasi sähköpostiosoitetta ja klikkaa saamasi linkkiä. Vahvistusviestin lähettäjä on ala.vastaa@jkl.fi (ja siihen viestiin ei tosiaan tarvitse/voi vastata, sellaista sähköpostiosoitetta ei ole) ja otsikko on "JyväskyläWikin sähköpostiosoitteen varmennus".

Sitten voit alkaa tekemään sivuja.

HUOM!!! Kuvia tai liitetiedostoja järjestelmään tietoturvasyistä ei voi lisätä!

Kannattaa lukea Ohje:Sisällys

Tervetuloa (webmaster@jkl.fi)