Jyvšskylš-lehti

Jyväskylä-lehti, ilmestynyt 22.5.2019

Lue Jyväskylä-lehti 2/2019

Lehden välistä löytyy tällä kertaa kaksi liitettä: Tapahtumakaupunki Jyväskylä sekä Jyväsparkin liite. Ota talteen!

Varhaiskasvatuksen kesä tarjoaa iloa, elämyksiä ja toimintaa

Varhaiskasvatusta j√§rjestet√§√§n 3.6.‚Äď7.8. vain perheiden ilmoittaman tarpeen mukaisesti. P√§iv√§koteja on avoinna eri puolilla kaupunkia. Y√∂- ja viikonloppuhoito on keskitetty Tapiolan p√§iv√§kotiin. Keskell√§ kaupunkia, Harjun kupeessa sijaitseva M√§ki-Matin perhepuisto on avoinna kes√§ll√§ joka p√§iv√§. Arkip√§ivisin tarjolla on my√∂s ohjattua toimintaa: grillip√§ivi√§, teatteria sek√§ erilaisia tapahtumia.
‚Äļ‚Äļ Lue lis√§√§ varhaiskasvatuksen kes√§st√§ sivulta 6.

Nuorille palveluja myös kesällä

Kesän aikana Jyväskylän kaupungin nuorille suunnatut palvelut ovat saatavilla osittain. Neuvontaa ja tukea saa esimerkiksi opiskelu-, työ- ja asumisasioihin kesäaukioloaikojen mukaisesti.
‚Äļ‚Äļ Lue lis√§√§ nuorten palveluista sivulta 7.

Päihteet otetaan puheeksi

Jyväskylän terveyspalveluissa kysytään aktiivisesti asiakkaiden päihteiden käytöstä. Myös kaupungin Nuorisovastaanotolla kartoitetaan jokaisen asiakkaan päihteidenkäyttö. Päihteiden käyttäjille on tarjolla tukea ja tietoa.
‚Äļ‚Äļ Lue lis√§√§ p√§ihteiden k√§yt√∂n tukipalveluista sivulta 8.

Nyt liikkeelle!

Kaupungin liikuntapalveluiden NytLiikkeelle-palvelukokonaisuus j√§rjest√§√§ ohjattua ulkoliikuntaa 13.5.‚Äď27.6. Ryhm√§t ovat avoimia kaikille, ja osa ryhmist√§ on suunnattu senioreille.
‚Äļ‚Äļ Lue lis√§√§ ohjatuista ulkoliikuntaryhmist√§ sivulta 12.Tämä juttu on julkaistu Jyväskylä-tiedotuslehdessä 22.5.2019.