Jyväskylä-lehti

Jyväskylä-lehti 4/2012 on ilmestynyt 6.6.2012

Lue lehti

Uimarannat kutsuvat kesänviettoon

Rohkeimmat, kuten kuvan Vilho, heittivät talviturkin päältään jo toukokuussa. Kesäkuun puoliväliin mennessä kaupungin uimarannat ovat virallisestikin kunnossa.

Siihen mennessä on uima- rantojen pohjista sukeltamalla poistettu rikotut pullot, polkupyörät ja jopa puistonpenkit.

Myös laiturit, pukusuojat, wc:t, roskikset ja pelastusrenkaat ovat käytössä ja poijut on viety kahden metrin syvyysrajaan.

Kaupungin ainoa valvottu uimaranta on Tuomiojärven uimaranta. Liikuntapalvelujen rantavalvoja on paikalla 4.6.– 5.8. arkisin kello 9–17 ja viikonloppuisin klo 10–16. Rantavalvonnasta huolimatta vastuu lasten turvallisuudesta huolehtimisesta on aina vanhemmilla.

Lisätietoja:
www.jyvaskyla.fi/liikunta/uimarannat

Palveluita puhelimeen

Jyväskylä–Mobiilikunta -sovelluksella voit lukea kaupungin uutisia sekä lähettää palautetta ja vikailmoituksia. Myös tapahtumat, yhteystiedot ja säätiedot löytyvät näppärästi.

»Sivu 3

Kesälampaat kaupunkilaisten ilona

Kuokkalan ja Samulinrannan peltoalueita hoitavat taas tänä kesänä suomenlampaat. Maisemasta huolehtimisen ohella kesäapulaiset ilahduttavat ohikulkijoita.

»Sivu 5

Perhepuistojen kesätoiminnalle on kysyntää

Kesän aikana Mäki-Matin, Yrttisuon ja Pupuhuhdan perhepuistot tarjoavat kävijöilleen aamupäivisin ohjattua toimintaa, kirppiksiä, lounasruokaa ja grillipäiviä. Puistokävijöitä riittää kesäkuumallakin.

»Sivu 6

Tapahtumien kesä näkyy kylissä

Kesällä kaupungissa vietetään tapahtumia aina Palvipäivistä Puistotansseihin ja Alvar Aalto -symposiumista Neste Oil Ralliin. Luvassa myös mm. työhevosmestaruuskilpailu ja Agilityn SM-kisat.

»Sivu 8–9

Palokan koulukeskus odottaa jo oppilaita

Noin 650 ala- ja yläkoululaisen uusi opinahjo on nyt valmis. Palokan koulukeskukseen tulee koulun lisäksi kirjaston ja kansalaisopiston palvelut. Koulukeskuksen nimikilpailu pidetään syksyllä.

»Sivu 12

Kannen kuva:
Vilho Laukkarinen avasi kesäkauden Köhniön uimarannalla 5 metrin hyppytornista.
Tämä juttu on julkaistu Jyväskylä-tiedotuslehdessä 6.6.2012.