Jyväskylä-lehti

Silput - Asuminen

Uusia omakotitontteja jaossa Sääksvuoren rannassa Sääksvuorenrannassa

Keljonkankaalla jaetaan 25 kappaletta uusia omakotitontteja. Uusien tonttien hakuaika on
3.–14.11.2003. Sääksvuorenranta sijaitsee noin 8 kilometrin päässä keskustasta kaupungin etelärajalla, Keljonkankaan ja Sääksjärven välisellä metsäisellä vyöhykkeellä.

Kunnallistekniikka ja kadut alueelle rakennetaan kesän 2004 aikana ja rakentamaan pääsee elokuussa 2004.

Lisätietoja:
asiakasneuvoja Anne Heikkinen
p. 625 244 ja 040 840 6460
anne.heikkinen@jkl.fi www.jyvaskyla.fi/tekpa/toto/tontit/omakoti.htm

------

Asuinaluetoimintaa

Yläkaupungin asukastoiminta juhlii

Jyväskylän yläkaupungin asukasyhdistys viettää toiminnan kymmenvuotisjuhlaa yliopiston juhlasalissa (C1) su 23. marraskuuta kello 14 alkaen.

Ohjelmassa on aluksi pianomusiikkia, jota esittää Kirsti Huttunen. Tervehdyspuheen pitää Jukka Juusela, joka yhdessä Terttu Matsisen kanssa käy läpi asukasyhdistyksen toimintahistoriikin. Jussi Jäppinen kertoilee kaupunginosasta käyttäen apuna kuvia.

Juhlassa kuullaan kaupungin tervehdys ja muiden asukasyhdistysten terveiset. Tilaisuuden juontaa näyttelijä Minna Aro. Yläkaupunkilaiset ja lähistön asukkaat ovat tervetulleita juhlaan! Juhlassa on kahvitarjoilu.

Viitaniemellä joulumielellä

Viitaniemen asukasyhdistyksen syyskokous pidetään Viitaniemen koululla (Viitaniement. 20) sunnuntaina 9. marraskuuta kello 14 alkaen.

Kokouksessa ovat esillä muun muassa puheenjohtajien, toimikunnan jäsenten ja tilintarkastajien valinta sekä toiminta- ja taloussuunnitelmien hyväksyminen.

Syksyn teatterimatka tehdään Pieksämäelle 22. marraskuuta, näytelmänä My Fair Lady. Matkan hinta on 42 euroa, sis. ruokailu ja kahvit. Matkalla myös arpajaiset. Matkalla ilmoittaudutaan viimeistään 8. marraskuuta Kitalle p. 619 961, Pentille p. 619 710 tai Villelle p. 619 391.
Perinteinen joulujuhla pidetään Viitakodissa 30. marraskuuta kello 14. Mukaan paketti pukin konttiin.

JAPA pohtii liikenteen kestävyyttä

JAPA ry:n sääntömääräinen syyskokous. JAPA ry kutsuu Jyväskylän asukasyhdistykset syyskokoukseen torstaina 13. marraskuuta klo 18–20. Tekniseen palvelukeskukseen (Hannikaisenk. 17, neuvottelu-tila, 6. kerros).

Tilaisuudessa mahdollisuus kertoa toiveita ja ideoita Alueelliset liikennefoorumit -hankkeelle. Lisäksi Timo Vuoriainen esittelee kestävän liikenteen mallikunta -hankkeen kuulumisia. Kokouksen esityslista on nähtävillä osoitteessa www.jyvaskyla.fi/japa.

JAPA on kaupungin valtuuttama aktiivinen kestävän kehityksen toimija. Tavoitteena on saada kuntalaiset ajattelemaan omien arkikäytäntöjensä vaikutusta asuinympäristön tilaan ja muuttamaan käyttäytymistään kestävää kehitystä tukevaksi.

Kahvitarjoilun onnistumiseksi pyydämme osanottajia ilmoittautumaan ennakkoon puhelinnumeroon 626 646.Tämä juttu on julkaistu Jyväskylä-tiedotuslehdessä 5.11.2003.