Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteri

Naura vaan! kiertue 2020 -Ali Jahangiri, Aatu Raitala ja Heikki Vilja

Pvm: 11.10.2019
Klo: 20.00
Luokat: Tanssit, iltamat, stand-up ;
Paikka: Kartano Kievari
Osoite: Saarijärventie 434, Äänekoski
Tapahtuman kotisivut:
https://www.tiketti.fi/naura-vaan-2019-kartano-kievari-aanekoski-lippuja/62651

TV:stä tutut stand up -koomikot Ali Jahangiri, Aatu Raitala ja Heikki Vilja yhdistävät voimansa jälleen kerran tulevana syksynä. Tämä hullun hauska kolmikko kiertelee Suomea jakaen naurun ilosanomaa pitäjästä toiseen. Jokaisella kiertueen koomikolla on oma elämäntarinansa ja tärähtänyt näkövinkkeli - tule ja koe miltä heidän maailmansa näyttää ja päästä ilo irti!

Ali Jahangiri

Ali etsii väsymättömästi sitä reunaa, jolta pudota ja sitä rajaa, jonka ylittämisestä seuraa sähköisku teurastamon tirehtöörin sähkönuijasta. Sen takia ei koskaan tiedä mitä sieltä seuraa, ja jokainen keikka on erilainen. Varmasti jakaa mielipiteet, mutta eihän Alista voi olla mielipidettä, jos ei sitä ole nähnyt tai jos ei sitä näe. Moni ei tiedä, että komiikka on parhaimmillaan sitä, että tanssitaan housut kintuissa risteyksessä, josta lähtee tiet pelkoon, suruun, totuuteen ja rakkauteen.

Aatu Raitala

Aatu Raitala näyttää poliisilta ja puhuu kuin rikollinen joka yrittää välttää tuomion. Tämä hesalaistunut Itä-Suomen ukko kertoo juttuja menneisyyden mokista ja tulevaisuuden uhista positiivisella kierteellä. Lepposa meininki!

Heikki Vilja

Heikki niitti mainetta jo lapsena ollessaan äidinkielen opettajan mukaan omituisin paimen joulukuvaelmien historiassa. Keikoillaan hän puhuu itselleen tärkeistä asioista, kuten itsestään. Tämä kahden tyttölapsen isä katsoo perhe-elämää hyvinkin rehellisestä, väsyneestä ja ahdistuneesta mutta onnellisesta vinkkelistä. Perheen lisäksi Heikki tykittää mielipiteensä ihan kaikesta muustakin. Mikä tärkeintä, hän on hauskaa seuraa.

Hinnat ja liput:
Liput 23,50¤ - 27,50¤.

Lisätietoja:
Kartano Kievari
puh 0207 436 450
nina@kartanokievari.fi
https://www.kartanokievari.fi/standup/stand-up-aanekoski--takuuhauskat-komiikkaillat-kievarissa

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2016 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje