Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteri

Tartsan ja muoviviidakko

Pvm: 09.10.2019
Klo: 18.00 - 19.00
Luokat: Teatteri ;
Paikka: Juomatehtaan studio
Osoite: Vapaudenkatu 25, 40100 Jyväskylä, Jyväskylä
Tapahtuman kotisivut:
https://teatterikone.teatteriliput.fi/fi/

Tartsan ja muoviviidakko on koko perheen ympäristötietoinen musiikkinäytelmä.

Lasten tietoisuus ilmastonmuutoksesta ja valtamerten muovikriisistä on noussut. Se on asia, jota on käsiteltävä lasten kanssa, sillä toivottomuus ei saa ottaa heitä valtaansa. Tartsan ja muoviviidakko näytelmä muistuttaa siitä, että aina on toivoa ja aina kannattaa toimia asioiden parantamiseksi. Kaikkea ei voi vain lakaista maton alle tai mereen.

Näytelmän päähenkilö Tartsan on asunut koko ikänsä eristyksissä muusta maailmasta saarella, joka koostuu yksinomaan sinne ajelehtivista roskista. Yllättäen Tartsan saa saarelle seuraa, kun paikalle saapuu vloggaaja ja ilmastotutkija Meeri Poly puhuvan lemmikkinsä Rottiksen kanssa.

Tyynenmeren jätepyörteen muodostamalle muovisaarelle sijoittuva fiktiivinen tarina sisältää myös paljon faktatietoa. Oivaltava musiikillinen seikkailu vie katsojan tärkeiden ja ajankohtaisten asioiden äärelle, jättäen jälkeen toiveikkuutta ja mahdollisuuden muuttaa maailmaa.

Esitys on suunnattu lapsille ja lapsiperheille.
Ikäsuositus: + 5-vuotiaat
Esityksen kesto: noin tunti

Hinnat ja liput:
Ennakkoliput VAIN nettikaupasta (Sulkeutuu 1h ennen esityksen alkua) Perus/alennuslippu: 14¤/12¤ Perhelippu: 40¤ (sis. neljä henkilö) https://teatterikone.teatteriliput.fi/fi/ Ennakkoon varatut ja ovelta ostetut liput: Perus/alennuslippu: 16¤/14¤ Perhelippu: 44¤ varaukset: varaukset@teatterikone.fi tai puh: 045 231 9246 LASTEN LYSTI: Lippu: 8¤ vain nettikaupasta koodilla: LASTENLYSTI (syötä koodi lippukaupassa, alennus tulee näkyviin vasta kun olet kirjoittanut koodin) Lasten Lystin alennuspäivät ovat: Pe 20. 9. klo 18, To 10.10. klo 10, To 17.10. klo 10, To 24.10. klo 10 Lippukaupasta ostetuista lipuista ei synny asiakkaalle ylimääräisiä kuluja. Meillä voit maksaa myös smartum -kulttuuriseteillä/kortilla ja paikan päällä ostetut liput lunastetaan korttimaksulla. (Meillä ei käy käteinen)

Lisätietoja:
Teatterikone
puh 045 231 9246
laura@teatterikone.fi
https://www.teatterikone.fi/

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2016 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje