Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteri

Tanssin Aika: Flora&Fauna

Pvm: 28.09.2019
Klo: 16.00
Luokat: Tanssi- tai musiikkiteatteri ;
Paikka: Kangas, pergamenttihalli
Osoite: Kympinkatu 3, Jyväskylä
Tapahtuman kotisivut:
http://tanssinaika.tanssinkeskus.fi/

Tanssiteatteri Hurjaruuthin uudenlainen tanssiesitys Flora & Fauna – sisäänsukellettava videotanssiteos luonnon ihmeellisestä maailmasta!

Lumihiutaleita, näkinkenkiä, koralleja, kakadu ja silakka. Flora & Fauna on tanssillinen luontomatka, joka yhdistää videotaidetta, musiikkia ja tanssia aisteja kutittelevaksi kokonaisuudeksi. Esityksen on ohjannut useita Talvisirkuksia ja muita rakastettuja teoksia luonut Arja Pettersson. Musiikin sävellyksestä ja äänisuunnittelusta vastaa Viljami Lehtonen ja tanssijana nähdään Vilma Tihilä. Eläin- ja kasvikuvastosta ammentavan videolavastuksen on suunnitellut Joona Pettersson.

Luonnon kiehtoviin yksityiskohtiin zoomaavassa videotanssiteoksessa hyödynnetään uutta teknologiaa, mm. liiketunnistimia äänen ja kuvan tuottamiseen.

Ikäsuositus yli 2-vuotiaille.

Hinnat ja liput:
LIPUT: 10¤, alle 2 vuotiaat ilmaiseksi https://www.lippu.fi/lippuja.html?affiliate=ADV&doc=artistPages%2Ftickets&fun=artist&action=tickets&erid=2492178&includeOnlybookable=false&xtmc=tanssin_aika&xtnp=1&xtcr=1&fbclid=IwAR1WRFWDlvsnv9u17VYmREPjZ0CIZSOyl7cmgqNX1-vCzddh7mgq0n7kDcg

Lisätietoja:
Keski-Suomen Tanssin Keskus ry
puh 045 344 5136
katariina.hiukka@tanssinkeskus.fi
http://tanssinkeskus.fi/

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2016 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje