Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteri

Tanssin Aika:UMC-Movements - Motions - Mindsets

Pvm: 25.09.2019
Klo: 19.00
Luokat: Tanssi- tai musiikkiteatteri ;
Paikka: Kangas, pergamenttihalli
Osoite: Kympinkatu 3, Jyväskylä
Tapahtuman kotisivut:
http://tanssinaika.tanssinkeskus.fi/

Jyväskylästä kotoisin olevan Urban Movements Companyn tanssijoita on nähty niin teatterinäyttämöllä, tv-studioissa kuin konserttiareenoillakin ja nyt Suomen kysytyimpiin kuuluva ohjaaja-koreografia Reija Wäre täydentää ryhmän katutanssitaustaa tuomalla mukaan oman ainutlaatuisen ammattitaitonsa tarinaa kuljettavista näyttämötaiteista ja nopeatempoisista tv- ja elokuvaproduktioista.

UMC:n uusin teos Movements - Motions - Mindsets käsittelee tanssin ja puhutun tekstin kautta läheisten ihmisten merkitystä ja yksilön ainutlaatuisuutta ryhmän sisällä. Esiintyjät saapuvat lavalle ollakseen avoimia ja rehellisiä ja suhtautuakseen itseensä lempeällä huumorilla inhimillisyyttään piilottamatta - ja tanssiakseen kuten vain silloin voi, kun kokee juuri siinä olevansa kaikkien onnellisin ja lähinnä itseään ja tunteitaan.

UMC:lle on kautta yli kymmenvuotisen historiansa ollut tärkeää tuoda tanssin ilmaisuvoimaa ja tietoisuutta lajista myös kouluihin ja erilaisiin oppilaitoksiin ja tämäkin teos sopii paitsi katu - tai nykytanssista kiinnostuneille katsojille myös tanssin katsomiseen aiemmin tottumattomalle yleisölle.

Tanssijat: Sanaz Hassani, Liisa Tirkkonen, Anni Minkkinen, Pete Rahikainen
Koreografia: Reija Wäre

Hinnat ja liput:
25¤/15¤ https://www.lippu.fi/tanssin-aika-movements-motions-mindsets-jyvaeskylae-lippuja.html?affiliate=ADV&doc=artistPages%2Ftickets&fun=artist&action=tickets&key=2492178%2411994501&jumpIn=yTix&kuid=457367&from=erdetaila&fbclid=IwAR1zR1YK4agzMlEErHsHG4XRePipPJtxnoX8k73QmYiJJo5EGeH7oGj0qxA

Lisätietoja:
Keski-Suomen Tanssin Keskus ry
puh 0453445136
katariina.hiukka@tanssinkeskus.fi
http://tanssinkeskus.fi/

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2016 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje