Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteri

Aurinkotervehdys SUP-laudalla

Pvm: 20.07.2019
Klo: 09.30 - 11.00
Luokat: Urheilu ja liikunta ;
Paikka: Tavinsulka - Elämyksiä luonnossa
Osoite: Taulumäentie 47, Jyväskylä
Tapahtuman kotisivut:
https://www.tavinsulka.com/sup-jooga

SUP-jooga sopii kaikille uimataitoisille, olitpa ensikertalainen tai kokeillut lajia aikaisemmin. Sinulla ei tarvitse olla mitään ennakkotaitoja SUP-lautailusta tai joogasta. Opetamme kaiken tarpeellisen. Kokeneille joogaharrastajille vesistöluonto antaa uuden ulottuvuuden.SUP-lauta on tukeva, mutta kastumiseen kannattaa varautua rennoilla urheiluvaatteilla.

Aluksi haemme tuntumaa lautaan sekä SUP-melontaan. Joogatunti alkaa lyhyen alkuverryttelymelonnan jälkeen. Asennot etenevät perusasennoista hieman enemmän tasapainoa haastaviin liikkeisiin sekä flow-tyyppisiin harjoituksiin.

SUP-jooga kehittää uskallusta sekä taitoa, jonka avulla voit ohjata omaa mieltäsi rauhoittumaan ja keskittymään missä tahansa ympäristössä. Se luo yhteyden tunnetta luontoon, rentouttaa ja vie niin kehon kuin mielenkin hallinnan kokonaan uudelle tasolle. Ennen kaikkea SUP-jooga nostattaa hymyn huulille.

Kesto 90 minuuttia

Ryhmäkoko: 9 henkilöä

Tekninen vaativuustaso: Helppo > Vaativa, oman rohkeuden mukaan

Fyysinen vaativuustaso: Helppo > Vaativa, oman rohkeuden mukaan

Hinnat ja liput:
30e/hlö

Lisätietoja:
Tavinsulka
puh 0400899280
info@tavinsulka.com

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2016 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje