Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteri

Kesämysteeri -kaupunkiseikkailu

Pvm: 17.07.2019
Klo: 17.00 - 21.00
Luokat: Lastentapahtuma ; Hyvinvointi ; Nuorten tapahtumat ;
Paikka: Jyväskylän keskusta
Osoite: Kauppakatu 29, Jyväskylä
Tapahtuman kotisivut:
https://www.mysteeri.com/kesamysteeri/

Meillä on aika suuri ongelma: kirjaimellisesti.

Aikavarkaaksi kutsutun roiston tihutyöt tunnetaan paremmin kuin konna itse. Vaihtumattomat liikennevalot, jonot postitoimistossa, salamana sulava jäätelö, Game of Thronesin jaksojen väliset viikot, kaikki ne hetket älypuhelimilla… Aina, kun menetämme aikaa turhiin asioihin, on niissä Aikavarkaan leima. Kaikki se hukattu aika roiston käsissä! Mitä hän sillä kaikella oikein tekee…?

Aikavaras vannoo tuhoavansa ihmiskunnan ajan, ja hän on päättänyt aloittaa Viidestä Mysteerikaupungista. Uhkauskirjeessään hän uhkaa nopeuttavansa ajan kulun jokaisella Mysteerin toimipisteellä, josta vääristynyt aika lähtee leviämään kuin virus joka puolelle Suomea! Jos emme tee jotain, saavumme vuoteen 2050 vain parissa vuodessa.

Kuten kaikilla konnilla, on Aikavarkaallakin oltava heikkous. Liittyvätkö omituinen kartta ja sille merkityt pisteet jotenkin roiston kukistamiseen?

---

Pelin aikana ratkaisette erilaisia pulmia ja ongelmia kaupunkiympäristössä. Voitte aloittaa retkenne noutamalla kartan Mysteerin toimipisteeltä heinäkuun tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 17-18.

Peli on rento kesäillan seikkailu kaikille pakohuonepeleistä nauttiville ja on sopivaa viihdettä myös perheille. Koiratkin voivat lähteä mukaan tähän jahtiin. Mukaan tarvitsette vähintään yhden älypuhelimen. Lisäksi suositeltavaa on varautua muistiinpanovälineillä ja mukavilla kävelykengillä. Aikaa emme varkaan vuoksi mittaan.

Hinnat ja liput:
30¤/ryhmä (2-8hlö)

Lisätietoja:
Mysteeri
puh 050 304 8176
jyvaskyla@mysteeri.com
https://www.mysteeri.com/

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2016 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje