Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteri

Taitaja2020 Jyväskylä - ammattiosaamisen SM-kilpailu

Pvm: 11.05.2020 - 14.05.2020
Klo: 12.00 - 19.00
Luokat: Muut tapahtumat ; Kurssit ; Messut ; Yleisöluennot/tiedotustilaisuudet ; Kokous/kongressi ; Nuorten tapahtumat ;
Paikka: Jyväskylän Paviljonki
Osoite: Lutakonaukio 12, Jyväskylä
Tapahtuman kotisivut:
https://taitaja2020.fi

Taitaja saapuu Jyväskylään! Messu- ja tapahtumakeskus Paviljonki ja koko kaupunki täyttyvät tämän päivän ja tulevaisuuden huippuosaajista 11.–14.5.2020.

Taitaja on Suomen suurin vuosittainen ammatillisen koulutuksen tapahtuma, jossa ammattiin opiskelevat, alle 21-vuotiaat nuoret, kilpailevat oman alansa Suomen mestaruuksista. Nelipäiväisessä suurtapahtumassa nähdään myös erityistä tukea tarvitsevien opiskelijoiden TaitajaPLUS -lajeja sekä mittelöidään yläkoululaisten teknisiä- sekä kädentaitoja testaava Taitaja9-kilpailu.

Tapahtumassa kurkistetaan tulevaisuuden työhön mielenkiintoisten ammattinäytösten kautta, verkostoidutaan sekä hankitaan lisäosaamista ajankohtaisten seminaarien kautta – ja mikä tärkeintä – innostutaan ja viihdytään! Mukana on myös lukuisia oheistapahtumia, kuten opiskelijoiden, oppilaitosten ja yritysten kohtaamispaikka Uratori.
Taitaja2020 Jyväskylä -tapahtuman teemojen työelämän muutos, elinikäinen oppiminen, yrittäjyys ja kansainvälisyys johdattelemana syntyi tapahtuman slogan Tunne tulevaisuus.

Hinnat ja liput:
Vapaa pääsy.

Lisätietoja:
Gradia Jyväskylän koulutuskuntayhtymä
puh 040 341 5854
taitaja2020@gradia.fi
https://www.gradia.fi/

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2016 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje