Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteri

Tutustu CrossFit-harjoitteluun

Pvm: 16.06.2019
Klo: 11.00 - 18.00
Luokat: Urheilu ja liikunta ;
Paikka: CrossFit Jyväskylä
Osoite: Sorastajantie 1, 40320 Jyväskylä, Jyväskylä
Tapahtuman kotisivut:
https://www.facebook.com/events/1705966616172991/

Mitä se CrossFit oikein on ja uskaltaako siihen lähteä mukaan?

Vastauksen saat parhaiten tulemalla kokeilemaan! Sunnuntaina 16.6. pääset ilmaiseksi kokeilemaan CrossFit Jyväskylän treenejä.

Tunnit sopivat kaikille lähtötasosta riippumatta. CrossFit -harjoittelun avulla monet ovat palauttaneet heikentynyttä liikkuvuuttaan tai suorituskykyään iästä tai painokiloista riippumatta. Tavoitteelliset urheilijat ovat saaneet oman lajinsa suorituksiin lisää tehoa ja parantuneita suorituksia käymällä CrossFit -treeneissä.

Suuri osa käy CrossFit -treeneissä valmiin ohjelmoinnin ja liikkumisen ilon vuoksi, vaikka mahdollisuus on kisaamiseenkin. Kannustava treeniporukka saa haastamaan itsensä treeneissä.

CrossFit -harjoittelu on toiminnallista ja tehokasta urheilua. CrossFit -treenejä saatetaan pitää niin rankkoina, että niihin ei uskalleta lähteä mukaan. CrossFit-treenit sopivat kaikille, sillä valmentajat opastavat liikkeistä vaihtoehtoja, joiden avulla kaikki voivat treenin suorittaa.

Tule tutustumaan CrossFit Jyväskylän treeneihin ja tiloihin! Jokainen pystyy treeniin osallistumaan taustasta ja lähtötilanteesta huolimatta. CrossFit -harjoittelusta hyötyvät kaikki tavoitteellisesta urheilijasta vasta-alkajaan.

Tutustumispäivä tarjoaa mahdollisuuden tulla ilmaiseksi kokeilemaan CrossFit-harjoittelua. Osaavat valmentajamme opastavat treenin läpi ja ohjeistavat oikeat suoritustekniikat.

Tutustumistunneilla kävijät saavat erikoistarjouksen CrossFit Jyväskylän treeneihin!

Tutustumistreenit 16.6.

Klo 11.00 Juoksukoulu (Lähtö Alban portailta)
Klo 12.00 Bootcamp Endurance
Klo 13.00 Muscle&Power Core
klo 14.00 Bootcamp Endurance
Klo 15.00 Muscle&Power Strongman
Klo 16.00 Painonnosto tekniikka
Klo 17.00 Kehonhuolto

Kaikki treenimme kestävät tunnin, ellei muuta mainita.

BOOTCAMP ENDURANCE-tunneilla harjoitellaan peruskestävyys-, vauhtikestävyys-, sekä maksimikestävyysalueilla. Harjoituksissa ei käytetä raskaita painoja eikä vaikeimpia telinevoimisteluliikkeitä.

MUSCLE & POWER -tunneilla kasvatetaan voimaa ja lihasta. Kovat tulokset vaativat kovaa treeniä. Muscle&Power -tunnilla treenataan aina raskailla ja haastavilla painoilla.

PAINONNOSTO TEKNIIKKA-tunneilla harjoitellaan painonnoston tekniikoita. Harjoittelun perustan muodostavat tempaus sekä työntönosto eli rinnalleveto ja työntö. Tunti sopii sekä vasta-alkajille että jo pitkään harjoitelleille.

KEHONHUOLTO -tunneilla keskitytään lihashuoltoon ja liikkuvuuden lisäämiseen. Tällä tunnilla lisätään nivelten ja lihasten liikelaajuuksia, huolletaan kehoa ja opitaan samalla anatomiaa ja kehon toimintaa. Tunnilla opetellaan myös harjoituksia omatoimiseen mobilisointiin.

Sorastajantie 1:n tilat sijaitsevat Seppälänkankaalla Tokmannia vastapäätä samalla piha-alueella. Tunneille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Kutsu ja tuo myös kaverisi mukanasi treenaamaan. Paikalle kannattaa tulla ajoissa, jotta ehtii vaihtaa sisäurheiluvaatteet päälle.

Saapumisohje CrossFit Jyväskylään https://youtu.be/yVAfRUdHlJ8

Hinnat ja liput:
Vapaa pääsy.

Lisätietoja:
CrossFit Jyväskylä
puh 040 658 1996
asiakaspalvelu@crossfitjyvaskyla.fi
https://crossfitjyvaskyla.fi/

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2016 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje