Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteri

Summer Jazz Club: K hyena & Anakonda Shark

Pvm: 13.06.2019
Klo: 20.00
Luokat: Musiikki ; jazz/blues ;
Paikka: Poppari
Osoite: Puistokatu 2-4, Jyväskylä
Tapahtuman kotisivut:
https://www.summerjazzclub.com

Kesäkuun Summer Jazz Clubilla (to 13.6. klo 20) nähdään taas nuorta paikallista osaamista, kun Jyväskylästä Göteborgiin opiskelemaan lähtenyt Ville Lähteenmäki palaa Popparin lavalle uuden trionsa, K hyenan kanssa. K hyena on vuonna 2018 Göteborgissa alkunsa saanut trio, jonka soundissa yhdistyy melodisen perinteikäs jazzmaailma, sekä villi ja ryöppyilevä free-ilmaisu. Yhtyeen jäsenet ovat nuoremman jazz-sukupolven kärkikaartia, ja heidän intiimi musiikillinen kommunikointi ja väkevä ilmaisuvoima pitävät kuulijan jatkuvasti penkin reunalla.
Illan toinen kokoonpano on niin ikään nuoren suomalaisen jazz-sukupolven aatelia. Anakonda Shark on loistavien jazzmuusikoiden keväällä 2018 perustama yhtye, jonka musiikin ytimessä on hauskanpito ja improvisointi. Musiikissa yhdistyvät tanssittavat ja koukuttavat riffit sekä 70-luvun jazz-funk, sekoittuen myös modernimpiin äänimaailmoihin. Yhtye ei halua lukita musiikkiaan eikä ilmaisuaan tiukasti raameihin, vaan soitto kulkee musiikin ehdoilla sinne, minne se milloinkin johdattaa. Yhtyeen jäsenet ovat tunnettuja kokoonpanoista, kuten OK:KO, Alder Ago, Sami Saari & Jazzpojat, AR Quartet ja Kalevi Louhivuori Quintet.
Summer Jazz Club on kuukausittainen kesäklubi, joka on perustettu tukemaan nuoria lupaavia jazzmuusikoita. Klubin on tarkoitus tuoda tulevaisuuden tähtiä Jyväskylään heidän uransa alkuvaiheissa ja tarjota näin yleisölle mahdollisuus kuulla heitä ensimmäisten joukossa.
K hyena:
Ville Lähteenmäki - bassoklarinetti Filemon von Numers - kontrabasso Sami Nummela - rummut
Anakonda Shark:
Jarno Tikka - saksofoni Ville-Veikko Airaniemi - kitara Eero Seppä - basso
Okko Saastamoinen - rummut
Summer Jazz Club Popparissa torstaina 13.6. klo 20 Liput 10/6 ¤

Poppari
Puistokatu 2 – 4 (Aren aukio, käynti Ilmarisenkadun puolelta) 40100 Jyväskylä
www.summerjazzclub.com

Hinnat ja liput:
Liput 10¤/6 ¤

Lisätietoja:
Summer Jazz Club ry
puh 040 411 3514
summerjazzclub@gmail.com
https://www.summerjazzclub.com

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2016 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje