Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteri

Rakkausresepti Venekosken kesäteatteri 2019

Pvm: 17.07.2019
Klo: 19.00
Luokat: Teatteri ;
Paikka: Hankasalmi
Osoite: Jukolantie 100, 41530 Veneranta Hankasalmi, Hankasalmi
Tapahtuman kotisivut:
http://www.venekoskenkesateatteri.fi

Esitämme kesällä 2019 kotimaisen komedian RAKKAUSRESEPTI, jonka on kirjoittanut Tanja Puustinen-Kiljunen ja ohjaa Aleksander Anria.

Kesäisen kepeä, hersyvä ja huumorintäyteinen tarina pienestä Pakaranmutkan kylästä, jossa lemmenkipeä kostaapeli Tervo kirjoituttaa kolleegallaan rakkauskirjeen ihanaiselle Iirikselle. Kirjoituskone kuitenkin jumittaa ja kirje joutuu vääriin käsiin. Hämmennystä poliisivoimissa herättää myös uusi terveyskeskuslääkäri Kaikkonen, jonka kintereillä saapuu outoa väkeä. Kaiken lisäksi kesätyöntekijät eivät erota vastaanottohuonetta ruumishuoneesta! Onko tällä Kaikkosellakaan reseptin kirjoitusoikeutta vai onko tarjolla pelkkää rakkautta? Farssi on siis valmis!

Hinnat ja liput:
Aikuiset 15¤, eläkeläiset 13¤, lapset 6¤ ja alle kouluikäiset ilmaiseksi. Ryhmäalennus vähintään 20 henkilöä, -2¤/lippu. Ryhmävaraukset ja tiedustelut puhelimitse, katso yhteystiedot nettisivuilta.

Lisätietoja:
Venekosken nuorisoseura
puh 0400 841 874
http://www.venekoskenkesateatteri.fi

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2016 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje