Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteri

Talmud Beach

Pvm: 17.10.2019
Klo: 19.00
Luokat: Musiikki ; jazz/blues ;
Paikka: Wille - Olohuone & Keittiö
Osoite: Äänekoskentie 311, Äänekoski
Tapahtuman kotisivut:
https://www.aanekoski.fi/tapahtumakalenteri/703/talmud-beach

Jyväskyläläinen bluestrio saapuu Willeen. Bluesmystiikkaa ja mieskauneutta tihkuvan trion ulosanti lauletaan bluesissa suin, puristamatta ja hiljaa, ja soiton boogie leijailee sakeassa pyryssä eksyneen lumihiutaleen painottomuudella.

Yhtye tallaa samoja polkuja Robert ja Blind Willie Johnsonin, Mississippi Fred McDowellin, Canned Heatin, ZZ Topin, J.J. Calen sekä 22-Pistepirkkojen kanssa.

Nykymusiikissa soitetaan usein suurilla volyymeilla, tehotuotetuilla massiivisilla soundeilla. Talmud Beachille hiljaa ja herkästi soittaminen on ollut alusta alkaen kaiken perusta. Pyrkimys on kasvattaa jännitettä nostamatta volyymia. Viisivuotisen olemassaolonsa aikana Talmud Beach on esikoislevynsä lisäksi julkaissut livekasetin Daniel Johnston & Talmud Beach: Live At Tavastia sekä Summertime Mother/Punainen kukko split-singlen Panssarijunan kanssa. Esikoislevyn suurin hitti Hobo Don’t Mind A Little Rain soi taajaan radiossa ja televisiossa Napamiehet-sarjan tunnarina. Yhtyeen toinen albumi Chief julkaistiin keväällä 2016 Svart Recordsilla. Uutta materiaalia on parhaillaan työn alla.

”Kitara- ja rytmikuvioita kiehutetaan kunnes ne vaivihkaa saostuvat ja väkevöityvät. Riffien yllä leijuvissa melodioissa ja tarinoissa on salaperäisyyden herkkää auraa. Talmud Beachin musiikkia leimaakin kiehtova kahden todellisuuden läsnäolo. Toisaalta trio on juureva ja karvainen, toisaalta sen lauluissa on vanhojen hippien kielellä ilmaistuna ”värit päällä”.” Pekka Laine, Soundi

Hinnat ja liput:
Liput ennakkoon Tiketistä alk. 16,50 ¤ ja tuntia ennen ovelta 18 ¤

Lisätietoja:
Äänekosken kulttuuritoimi
puh 040 186 3276
kulttuuri@aanekoski.fi

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2016 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje