Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteri

Tanssin Aika: Tanssiteatteri Hurjaruuth - Flora & Fauna

Pvm: 27.09.2019
Klo: 18.00
Luokat: Tanssi- tai musiikkiteatteri ;
Paikka: Painotalo
Osoite: Kalevankatu 2, Äänekoski
Tapahtuman kotisivut:
https://www.aanekoski.fi/tapahtumakalenteri/701/tanssin-aika-tanssiteatteri-hurjaruuth-flora-fauna

Keski-Suomen Tanssin Keskuksen Tanssin Aika -festivaali saapuu jälleen myös Äänekoskelle. Painotalolla nähdään helsinkiläisen Tanssiteatteri Hurjaruuthin Flora ja Fauna, joka on sisäänsukellettava videotanssiteos luonnon ihmeellisestä maailmasta.

Flora & Fauna on tanssillinen luontomatka, joka yhdistää videotaidetta, musiikkia ja tanssia aisteja kutittelevaksi kokonaisuudeksi. Esityksen on ohjannut useita Talvisirkuksia ja muita rakastettuja teoksia luonut Arja Pettersson. Musiikin sävellyksestä ja äänisuunnittelusta vastaa Viljami Lehtonen ja tanssijana nähdään Vilma Tihilä. Eläin- ja kasvikuvastosta ammentavan videolavastuksen on suunnitellut Joona Pettersson. Esitys sai maailmanensi-iltansa 14.11.2016 Kamerunissa, kansainvälisellä Fatej-teatterifestivaalilla.

Luonnon kiehtoviin yksityiskohtiin zoomaavassa videotanssiteoksessa hyödynnetään uutta teknologiaa, mm. liiketunnistimia äänen ja kuvan tuottamiseen. Lapset ja aikuiset saavat kokeilla näitä esityksen jälkeen!

Esitys sopii yli 2-vuotiaille. Koko perhe on kuitenkin tervetullut mukaan. Kesto 40 min.

Hinnat ja liput:
Liput alk. 10¤ ja alle 2-vuotiaat ilmaiseksi. Liput ennakkoon lippu.fi

Lisätietoja:
Äänekosken kulttuuritoimi
puh 040 186 3276
kulttuuri@aanekoski.fi
http://tanssinaika.tanssinkeskus.fi/

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2016 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje