Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteri

Bussikierros Liikuntapääkaupunki Jyväskylä

Pvm: 16.07.2019
Klo: 14.00 - 15.30
Luokat: Kiertoajelut, -kävelyt ja retket ;
Paikka: Lähtö Harjukadun tilausajolaiturilta.
Osoite: , Jyväskylä
Tapahtuman kotisivut:
https://visitjyvaskyla.fi/hyva-tietaa/opastetut-kierrokset/kesan-2019-opastetut-yleisokierrokset

Jyväskylä tunnetaan kaupunkina, josta moni suomalainen huippu-urheilija on ponnistanut lajinsa eliittiin. Jyväskyläläisiä huippu-urheilun suuria nimiä ovat esimerkiksi Lauri Markkanen, Mimosa Jallow, lukuisat rallien tunnetut nimet sekä legendaarinen Matti Nykänen. Kaupunki on myös yhden Pohjoismaiden suurimman urheilutapahtuman kotipaikka: Neste Ralli tarjoaa vuosittain satoja tuhansia katsojaelämyksiä. Tulevina vuosina kaupunki investoi merkittävästi myös Hippoksen liikuntakeskukseen, josta tulee uuden vuosikymmenen liikunnan ja hyvinvoinnin osaamiskeskus keskelle Suomea.

Kierroksella esittelemme Jyväskylää monipuolisena ja ympärivuotisena Suomen liikuntapääkaupunkina. Näemme Hippoksen lisäksi muun muassa Laajavuoren urheilu- ja ulkoilualueen sekä suositun Rantaraitin, jonka varrelle on rakennettu Suomen suurin ulkokuntosali. Tutuksi tulee niin arkiliikunnan mahdollisuudet kuin Jyväskylän liikuntaosaaminen Kilpa-ja huippu-urheilun tutkimuskeskuksineen ja Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellisine tiedekuntineen.


Lipun hinta yhdelle kierrokselle on 5 euroa. Kierrokselle oikeuttava lippu on ostettava etukäteen Jyväskylä-infon matkailuneuvonnasta, Asemakatu 7, Jyväskylä. Kierrosliput ovat ostettavissa 3.6. alkaen Jyväskylä-infon palvelukassan aukioloaikojen puitteissa ma-pe klo 10-15 (ei puhelinvarauksia). Mikäli lippuja on jäljellä, niitä voi ostaa oppaalta ennen kierroksen alkua. Kaikkien kierrosten kesto 1,5 tuntia, poikkeuksena Aalto Bravo-bussikierros, jonka kesto 2,5 tuntia.

Hinnat ja liput:


Lisätietoja:
Jyväskylän kaupunki / Visit Jyväskylä
puh 014 266 0113
matkailu@jyvaskyla.fi
https://visitjyvaskyla.fi/

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2016 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje