Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteri

Kehä Vihreän arkkitehtuurikävely

Pvm: 15.07.2019
Klo: 18.00 - 19.30
Luokat: Kiertoajelut, -kävelyt ja retket ;
Paikka: Lähtö Viitatornin edestä, Viitaniementie 14.
Osoite: , Jyväskylä
Tapahtuman kotisivut:
https://visitjyvaskyla.fi/hyva-tietaa/opastetut-kierrokset/kesan-2019-opastetut-yleisokierrokset

Kehä Vihreä on viheralueiden ja kulttuuriympäristöjen kokonaisuus, uudenlainen Jyväskylän keskuspuisto. Tourujoen ja Tuomiojärven rannoilta Harjun ja Seminaarinmäen kautta Jyväsjärven rannoille ulottuva vyöhyke tarjoaa kulkijalle rauhoittavia luontokokemuksia, aktiivisen kuntoliikunnan alueita, virkistäviä taide-elämyksiä sekä kiinnostavia esimerkkejä eri aikakausien arkkitehtuurista. Opastetulla kävelyllä tutustumme Viitaniemen, Harjun ja Seminaarinmäen alueisiin. Lähtö Viitatornin edestä, Viitaniementie 16. Kierros päättyy Kramsunkadulle Seminaarinmäen tuntumaan.

Huom! Ei sovi liikuntarajoitteisille.​

Lipun hinta yhdelle kierrokselle on 5 euroa. Kierrokselle oikeuttava lippu on ostettava etukäteen Jyväskylä-infon matkailuneuvonnasta, Asemakatu 7, Jyväskylä. Kierrosliput ovat ostettavissa 3.6. alkaen Jyväskylä-infon palvelukassan aukioloaikojen puitteissa ma-pe klo 10-15 (ei puhelinvarauksia). Mikäli lippuja on jäljellä, niitä voi ostaa oppaalta ennen kierroksen alkua. Kaikkien kierrosten kesto 1,5 tuntia, poikkeuksena Aalto Bravo-bussikierros, jonka kesto 2,5 tuntia.

Hinnat ja liput:


Lisätietoja:
Jyväskylän kaupunki / Visit Jyväskylä
puh 014 266 0113
matkailu@jyvaskyla.fi
https://visitjyvaskyla.fi/

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2016 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje