Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteri

Kävelykierros Minna Canth 175

Pvm: 17.07.2019
Klo: 14.00 - 15.30
Luokat: Kiertoajelut, -kävelyt ja retket ;
Paikka: Lähtö Kirkkopuistosta Nuori Minna Canth-patsaalta
Osoite: , Jyväskylä
Tapahtuman kotisivut:
https://visitjyvaskyla.fi/hyva-tietaa/opastetut-kierrokset/kesan-2019-opastetut-yleisokierrokset

Minna Canthia juhlitaan tänä vuonna koko maassa, koska hänen syntymästään tulee kuluneeksi 175 vuotta. Jyväskylä on Minnan opiskelukaupunki ja täällä hän perusti myös perheen Ferdinand Canthin kanssa. Vaikka Minna ei koskaan valmistunut kansakoulunopettajaksi, hän alkoi toteuttaa ammatillista kunnianhimoaan kirjoittamalla paikallisiin sanomalehtiin tärkeiksi kokemistaan asioista.

Minna Canth 175 v- kierroksella opas kertoo Minnan elämänvaiheista ja kuljettaa ryhmää samoilla tienoilla, joilla Minna aikoinaan kulki.

Kierros alkaa Kirkkopuistosta Minna Canthin patsaalta ja päättyy Seminaarinmäen S-rakennukseen, jossa kierroksen lopuksi tutustutaan yliopiston näyttelykeskus Soihdun näyttelyyn "Vapaita aatteita - Minna ja Ferdinand Canth Jyväskylässä".

Lipun hinta yhdelle kierrokselle on 5¤. Kierrokselle oikeuttava lippu on ostettava etukäteen Jyväskylä-infon matkailuneuvonnasta, Asemakatu 7, Jyväskylä. Kierrosliput ovat ostettavissa 3.6. alkaen Jyväskylä-infon palvelukassan aukioloaikojen puitteissa ma-pe klo 10-15 (ei puhelinvarauksia). Mikäli lippuja on jäljellä, niitä voi ostaa oppaalta ennen kierroksen alkua. Kaikkien kierrosten kesto 1,5 tuntia, poikkeuksena Aalto Bravo-bussikierros, jonka kesto 2,5 tuntia.

Hinnat ja liput:


Lisätietoja:
Jyväskylän kaupunki / Visit Jyväskylä
puh 014 266 0113
matkailu@jyvaskyla.fi
https://visitjyvaskyla.fi/

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2016 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje