Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteri

Puistotanssit: Kaupunkitanssijan esitys ja työpaja

Pvm: 18.07.2019
Klo: 18.00 - 19.00
Luokat: Tanssit, iltamat, stand-up ; Työpajat ; Hyvinvointi ;
Paikka: Lounaispuisto
Osoite: Seminaarinkatu 34, Jyväskylä
Tapahtuman kotisivut:
https://visitjyvaskyla.fi/lounaispuistonkesa/puistotanssit-2019/

Lounaispuiston tapahtumiin on kuulunut perinteisesti Puistotanssit, joissa yleisö pääsee kokeilemaan erilaisia tanssityylejä. Puistotansseissa voi löytää itselle vaikka uuden harrastuksen, sillä yleisö tempaistaan mukaan tanssin pyörteisiin. Paikalle voi kuitenkin tulla vain katselemaankin ja nauttimaan tunnelmasta. Aikaisempaa kokemusta tanssista ei tarvita, kaikki ovat tervetulleita!

Keski-Suomen Tanssin Keskuksen kaupunkitanssijaksi valittiin 12 hakijan joukosta Taru Miettinen. Taru työskentelee kuukauden jakson Jyväskylässä tuoden tanssia kaupunkikuvaan moninaisin keinoin. Tarun työskentelyyn pääset tutustumaan mm. Puistotansseissa.

"Olen tanssiva (toisin-)ajattelija ja kotonani yhtälailla räppibileissä, musikaalilavoilla, nykytanssiproduktioissa ja filosofian luennoilla. Rakastan rytmejä, flowtiloja, juoksemista, riskien ottamista, uudelleenohjelmointia, neuvottelua, yhdessäolemista, painontuntua, soljuvia liikefraaseja, hypähdyksiä, koskettamista, haasteita, eteenpäin suuntautumista ja takaperin kävelemistä."

Taru Miettinen on monialainen tanssija ja esitystaiteilija. Koulutukseltaan Taru on teatteripraktiikan maisteri (ArtEZ), käytännöllisen filosofian kandidaatti (HY) ja tanssipedagogiikan kandidaatti (OAMK). Tällä hetkellä Taru opiskelee Helsingin yliopistolla käytännöllisen filosofian maisteriohjelmassa.

Kaikkiin Puistotansseihin on vapaa pääsy!

Tapahtuma on osa Lounaispuiston Kesää ja sen järjestävät yhteistyössä Jyväskylän kaupungin kulttuuripalvelut sekä Keski-Suomen Tanssin Keskus.

Hinnat ja liput:
Vapaa pääsy.

Lisätietoja:
Jyväskylän kaupungin kulttuuripalvelut ja Keski-Suomen Tanssin Keskus
puh 014 266 4045
https://www.jyvaskyla.fi/kulttuuri/kulttuuripalvelut

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2016 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje