Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteri

Puistotanssit: Juhannustanssit

Pvm: 18.06.2019
Klo: 18.00 - 19.00
Luokat: Musiikki ; Tanssit, iltamat, stand-up ; Työpajat ; Hyvinvointi ;
Paikka: Lounaispuisto
Osoite: Seminaarinkatu 34, Jyväskylä
Tapahtuman kotisivut:
https://visitjyvaskyla.fi/lounaispuistonkesa/puistotanssit-2019/

Lounaispuiston tapahtumiin on kuulunut perinteisesti Puistotanssit, joissa yleisö pääsee kokeilemaan erilaisia tanssityylejä. Puistotansseissa voi löytää itselle vaikka uuden harrastuksen, sillä yleisö tempaistaan mukaan tanssin pyörteisiin. Paikalle voi kuitenkin tulla vain katselemaankin ja nauttimaan tunnelmasta. Aikaisempaa kokemusta tanssista ei tarvita, kaikki ovat tervetulleita!

Puistotanssien Juhannustansseissa Lotta Terävä & Eetu Laitinen pitävät työpajaosuuden, jossa yleisö saa paritanssiopetusta niin sottiisista kuin masurkastakin. Lisäksi vapaata tanssia tanssimusiikin tahtiin.

Lotta Terävä ja Eetu Laitinen ovat OAMKista valmistuneita tanssinopettajia. Terävä on aloittanut tanssiuransa Savonlinnassa ja tanssinut useita lajeja harrastusaikanaan kunnes päätyi lopulta kansantanssin pariin. Laitinen on kotoisin Rovaniemeltä ja tanssinut kansantansseja 12 vuotiaasta asti Saarenkylän NS Siepakoissa. Terävä on valmistunut tanssinopettajaksi kansantanssin suuntautumisvaihtoehdosta keväällä 2017 ja Laitinen 2018. Molemmat ovat kuluneen vuoden aikana vaikuttaneet tanssin parissa Keski-Suomen alueella, sekä harjoittelevat ja esiintyvät ympäri Suomea olevissa kokoonpanoissa.

Kaikkiin Puistotansseihin on vapaa pääsy!

Tapahtuma on osa Lounaispuiston Kesää ja sen järjestävät yhteistyössä Jyväskylän kaupungin kulttuuripalvelut sekä Keski-Suomen Tanssin Keskus.

Hinnat ja liput:
Vapaa pääsy.

Lisätietoja:
Jyväskylän kaupungin kulttuuripalvelut
puh 014 266 4045
https://www.jyvaskyla.fi/kulttuuri/kulttuuripalvelut

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2016 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje