Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteri

Jyväskylä Sinfonia: Vierailukonsertti Hankasalmella - Matalilla taajuuksilla

Pvm: 26.09.2019
Klo: 18.00
Luokat: Musiikki ; klassinen ;
Paikka: Hankasalmen kirkko
Osoite: Kirkkotie 2, Hankasalmi
Tapahtuman kotisivut:
https://www.jyvaskylasinfonia.fi/jyvaskyla-sinfonia/konsertit/syksy-2019/vierailukonsertit-laukaassa-298-hankasalmella-269-jamsassa

Sibelius-Akatemian kapellimestariluokka & professori Atso Almila, juontaja
Kaapo Kangas, kontrabasso

Arthur Honegger: Pastorale d’été
Nino Rota: Divertimento Concertante kontrabassolle ja orkesterille
Joseph Haydn: Sinfonia nro 103, Rummunpäristys

Jyväskylä Sinfonia on koko maakunnan orkesteri! Syyskaudella 2019 teemme neljä maakuntavierailua: elokuussa Laukaaseen, syyskuussa Hankasalmelle ja Jämsään sekä lokakuussa Saarijärvelle. Haluamme palvella myös Jyväskylän ympäristön konserttikuulijoita sekä tuoda musiikin ja huippuesiintyjät heidän lähelleen. Maakuntavierailut sisältävät myös koululaiskonsertteja.

Syyskuussa 26.9. suuntaamme Hankasalmelle, jossa estradille astuvat puolestaan Sibelius-Akatemian orkesterinjohdon opiskelijat. Konsertin solistina soittaa jyväskyläläinen kontrabasisti Kaapo Kangas ja konsertin säveltäjänimiä ovat Honegger, Rota ja Haydn.

Hinnat ja liput:
Lippu.fi: 17,50¤ / 9,50¤ + toimitusmaksut alk. 1¤ Teatterin lippumyymälä ja paikallinen ennakkomyynti Kahvila Melli-Elli (Keskustie 28, Hankasalmi): 15¤ / 8¤ (alennettu hinta: lapset, koululaiset, opiskelijat, työttömät, varusmiehet)

Lisätietoja:
Jyväskylä Sinfonia
puh 0400 640 109
outi.rasanen@jkl.fi
http://www.jyvaskylasinfonia.fi/

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2016 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje