Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteri

Työpaja: Pihamaja puutarhassa

Pvm: 12.06.2019
Klo: 10.00 - 14.00
Luokat: Lastentapahtuma ; Työpajat ; Alvar Aalto ja arkkitehtuuri ;
Paikka: Alvar Aalto -museo
Osoite: Alvar Aallon katu 7, Jyväskylä
Tapahtuman kotisivut:
https://www.alvaraalto.fi/tapahtuma/tyopaja-pihamaja-puutarhassa/

Tehdään luonnon- ja kierrätysmateriaaleista pienoismalli versoilevasta puutarhasta ja siellä sijaitsevasta pihamajasta, joka on suunniteltu valitsemallesi maskotille. Voit ottaa oman maskotin mukaan, tai valita museon valikoimasta pienen puutarhatontun, tai vaikka metsäneläimen.

Järjestämme lapsille suunnattuja työpajoja kesäkuun alussa viikolla 24, tiistaina, keskiviikkona ja torstaina klo 10-14. Voit osallistua pajoihin vaikka joka päivä tai vain yhtenä päivänä. Yhteen työpajaan mahtuu mukaan 12 rakentelijaa.

Materiaalimaksu on 6 ¤ / työpaja. Työpajat soveltuvat yli 9 -vuotiaille, nuoremmat rakentelijat vanhempien seurassa. Pajat sisältävät pienen tauon, jonka aikana voit nauttia omista eväistä. Tai voit ruokailla työpajan jälkeen museon kahvilassa Café Alvarissa, jossa on ostettavissa päivän lounas myös lastenkokoisena annoksena.

Ilmoittautuminen 10.6. mennessä saara.mustonen@alvaraalto.fi (Ilmoita nimi, ikä, allergiat ja vanhempien yhteystiedot). Työpaja toteutuu, jos pajaan on vähintään 5 ilmoittautunutta. Ohjaajana toimii Saara Mustonen.

Hinnat ja liput:
Materiaalimaksu 6¤.

Lisätietoja:
Alvar Aalto -museo
puh 040 135 6210
saara.mustonen@alvaraalto.fi

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2016 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje