Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteri

Toukofest 2019

Pvm: 29.05.2019
Klo: 09.00 - 15.00
Luokat: Nuorten tapahtumat ;
Paikka: Hipposhalli
Osoite: Rautpohjankatu 6, Jyväskylä
Tapahtuman kotisivut:
http://toukofest.fi/

Toukofest -tapahtuma päättää kouluvuoden Lukas Leonin ja muiden artistien viihdyttämänä! Tapahtuman juontaa jyväskyläläinen tubettaja Pikkudaniel!

Toukofest on elämyksiä, kokemuksia ja uusia harrastusmahdollisuuksia tarjoava koulujenpäätöstapahtuma. Tapahtuma on suunnattu kaikille peruskouluikäisille nuorille, ja ohjelmassa on mm. sählyturnaus, toukorace- ja talent-kisailua sekä muita lajiesittelyjä, pakohuone, konsolipelialue ja huikeita esityksiä. Päivän päätteeksi juhlitaan iltabileissä huippuartistien musiikin tahtiin! Vuoden 2019 teemana on ympäristö, joka tulee näkymään tapahtumassa toimintapisteiden ohjelmassa.

Katso tähän mennessä julkaistu ohjelma täältä: http://toukofest.fi/ohjelma/
Osoitteen takaa löydät myös kisat sekä toimintapisteluettelon.

Facebook: Toukofest
Instagram: https://www.instagram.com/toukofest/

Hinnat ja liput:
Päivätapahtuma: 10¤ Päivätapahtuma + Iltabileet: 20¤ Iltabileet: alk. 15¤ Lippuja voi ostaa Tiketistä: https://www.tiketti.fi/toukofest-2019-jyvaskylan-hippos-jyvaskyla-lippuja/61516 tai Nuorten Suomen toimistolta (Matarankatu 4, 3. krs)

Lisätietoja:
Nuorten Suomi
puh 044 700 71 61
pilvi.hokkanen@nuortensuomi.fi
http://www.nuortensuomi.fi/

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2016 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje