Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteri

Jorma Uotinen Kapun lauluklubin solistina

Pvm: 19.05.2019
Klo: 15.00
Luokat: Musiikki ;
Paikka: Vakiopaine baari/teatteri
Osoite: Kauppakatu 6, Jyväskylä

Legendaarinen multitaiteilija Jorma Uotinen saapuu Kapun lauluklubin solistivieraaksi Bar Vakiopaineeseen sunnuntaina 19.5. klo 15. Jorma on maailmanlaajuisesti arvostettu tanssitaiteilija, koreografi ja pedagogi, joka on luonut Suomen tanssitaiteen kentälle aivan oman kielensä. Tanssijana ja koreografina hän on toiminut Suomessa ja ulkomailla jo vuodesta 1970 alkaen ja on saanut urallaan useita suomalaisia ja kansainvälisiä palkintoja sekä kunniamainintoja. Hän on toiminut myös taiteellisena johtajana lukuisissa teattereissa, ooppera- ja balettilaitoksissa sekä tanssifestivaaleilla ympäri Eurooppaa. Jormalle myönnettiin Pro Finlandia mitali vuonna 1985 ja hän toimii UNICEFin hyvän tahdon lähettiläänä.

Laulajana hän on ihastuttanut yleisöä sentimentaalisella bassollaan ja intensiivisen herkillä tulkinnoillaan vuodesta 1998 lähtien. Häneltä on ilmestynyt kaksi levytystä. Vakiopaineessa Jorma esittää kapun kanssa valikoiman upeimpia chansoneja sekä muita koskettavia lauluja meiltä ja maailmalta. Tervetuloa nauttimaan Jorman uniikista charmista ja upeasta musiikista!

Liput 15/10

varaukset Vakiopaine 0504727601
Huom! Varauksia ei oteta vastaan ääniviesteinä

Hinnat ja liput:
Liput 15¤/10¤

Lisätietoja:
Lasse Hirvi
puh 040 560 45 80
https://fi-fi.facebook.com/Kapunlauluklubi/

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2016 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje