Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteri

Sinfonia on the Move

Pvm: 13.05.2019 - 18.05.2019
Luokat: Musiikki ; klassinen ;
Paikka: Ympäri Jyväskylää
Osoite: Ympäri Jyväskylää, Jyväskylä
Tapahtuman kotisivut:
https://www.jyvaskylasinfonia.fi/jyvaskyla-sinfonia/yleisotyo/sinfonia-move

Jyväskylä Sinfonia jalkautuu keväisin viikon ajaksi ilahduttamaan ihmisiä eri puolilla kaupunkia. Kolmatta kertaa järjestettävä tapahtuma on tänä vuonna viikolla 20, 13.-18.5.

Sinfonia on the Move -viikon aikana orkesterin jäsenet musisoivat vaihtelevin pienryhmäkokoonpanoin mitä erilaisimmissa paikoissa. Ideana on jalkautua monenlaisiin tiloihin lähelle kaupunkilaisten arkea ja esiintyä paikoissa, joissa orkesteria ei tavallisesti näe. Tempausviikollaan orkesteri haluaa tavoittaa ihmisiä, joita se ei tavanomaisesti kohtaa.

Viikko sisältää yhteensä yli 30 esiintymistä muun muassa sairaalaosastoilla, vanhuspalveluiden yksiköissä, kirjastossa, kouluissa, yliopistolla, kauppakeskuksissa sekä Matkakeskuksella. Tempausviikko alkaa maanantaina 13.5. ja se huipentuu esiintymisiin Yläkaupungin yö -tapahtumassa lauantaina 18.5.

Kaikki Sinfonia on the Move -tilaisuudet ovat pääsymaksuttomia; osa on ei-julkisia. Valtaosa esiintymisistä kestää noin 20 minuuttia.
Sinfonia on the Move -viikon ohjelman löydät osoitteesta: https://www.jyvaskylasinfonia.fi/jyvaskyla-sinfonia/yleisotyo/sinfonia-move/sinfonia-move-2019-aikataulu

Hinnat ja liput:
Vapaa pääsy.

Lisätietoja:
Jyväskylä Sinfonia
puh 014 266 4592
heidi.jantti@jkl.fi
https://www.jyvaskylasinfonia.fi/

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2016 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje