Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteri

Metsolat - Urjanlinna

Pvm: 17.07.2019
Klo: 19.00
Luokat: Teatteri ;
Paikka: Kuusan Kanavateatteri
Osoite: Koskelantie 43, Kuusa, Laukaa
Tapahtuman kotisivut:
https://www.kanavateatteri.fi/naytelmat/metsolat-saapuu-kanavateatteriin/

Laadukkaisiin tv-draamoihin pohjautuvien näytelmien sarja saa ensi kesänä jatkoa, kun 90-luvun huippusuosittu Metsolat valtaa Kanavateatterin kesäteatterimontun. Carl Mestertonin ja Curt Ulfstedtin kirjoittamaan alkuperäiseen tv-käsikirjoitukseen perustuva Metsolat – Urjanlinna saa ensi-iltansa Kanavateatterissa heinäkuussa 2019. Näytelmäksi tekstin on dramatisoinut tv-sarjaakin aikoinaan käsikirjoittanut, ja siinä näytellyt, Miisa Lindén. Ohjaajana toimii viime vuosien menestysnäytelmät Kanavateatteriin ohjannut Kirsi Sulonen.

Metsolat – Urjanlinna vie katsojat kauniiseen Kainuuseen, kuvitteelliseen Hoikan kylään, Urjanvaaran juurelle, jossa sekä Leppävaaran tilaa että Metsolan perhettä kohtaa isot muutokset. Leppävaaran vanha emäntä, Annikin äiti, on kuollut ja perinnönjaossa Metsoloiden aikuisille lapsille jaetaan kaikille tontit. Perheen kuopus, aikoinaan olympialaisissa mitaleillekin hiihtänyt, Erkki Metsola päättää katkaista juoputtelukierteensä ja perustaa Urjanlinnan omalle tontilleen. Kun suunnitelmien kokoluokka valkenee Hoikan asukkaille, kateellisia ja vastaanpanijoita riittää. Etenkin naapuritilan Kari Kaukovaara päättää tehdä kaikkensa, ettei Metsola onnistu suunnitelmissaan. Eikä Erkin isä Antti Metsola ja äiti Annikkikaan suhtaudu suopeasti. Heille Urjanlinna tarkoittaisi lypsytilan alasajoa ja elukoista luopumista eikä ajatus miellytä alkuun laisinkaan. Samana tapahtumarikkaana kesänä myös rakkauskoukerot ja onnettomuudet koettelevat Metsoloiden sisaruskatraan välejä ja henkilökohtaista onnea.

Tv-sarja Metsolat saavutti suuren suosion ja sen jokaisella jaksolla oli yli miljoona katsojaa. Sarjan tarinasta ja sen jälkeisestä ajasta on julkaistu viisi sittemmin loppuunmyytyä romaania.

Hinnat ja liput:
Liput 16¤ / 14¤ /10¤

Lisätietoja:
Kanavateatteri
puh 0400 744 197
info@kanavateatteri.fi
https://www.kanavateatteri.fi/

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2016 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje