Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteri

Laulurastas

Pvm: 20.04.2019
Klo: 20.00 - 02.00
Luokat: Musiikki ;
Paikka: Tanssisali Lutakko
Osoite: Lutakonaukio 3, Jyväskylä

Suomireggae-yhtye Laulurastaan 20 vuotta työn alla ollut levy ilmestyy huhtikuussa

Vuosituhannen vaihteessa vaikuttanut legendaarinen jyväskyläläinen reggae-yhtye Laulurastas hajosi vuonna 2002, mutta heräsi kuin johdatuksesta eloon uudelleen 2013. Aika oli vain vahvistanut laulujen voimaa ja niinpä yhtye päätti tehdä loppuun kesken jääneen levynsä, jonka teko oli alkanut jo 90-luvun lopussa. Levy äänitettiin uuden tulemisen jälkeen kokonaan, mutta raidat katosivat mystisesti ja 2017 levy tehtiin jälleen uudelleen. Nyt tupla-vinyyli on viimein painossa ja Helmi Levyt julkaisee sen huhtikuussa 2019. Yhdentoista veljen voimin Laulurastas palaa myös keikoille keväällä.

Laulurastas on jotain muuta kuin letkeää rantareggaeta. Se on eeppistä, syvää ja pimeää reggaeta Pohjolasta. Massiiviset rytmit yhdistyvät Profeetan tulenkatkuiseen rakkauden sanaan. Epic nordic reggae from Suomi Finland!

Levynjulkaisua juhlitaan 20.4. keikalla Lutakossa. Ennen ja jälkeen keikan reggae soi myös äänilevyiltä DJ Soul Rokkerin ja DJ Art Dictatorin toimesta.

Seuraava single ”Ääni" julkaistaan 24.3.

Levyltä aiemmin julkaistuvat sinkut:
Tuli https://www.youtube.com/watch?v=q3luGP1teds
Sisareni https://www.youtube.com/watch?v=h-eQrBBHeDs

Hinnat ja liput:
8¤/6¤ lippu.fi, ovelta 10¤ + narikka 2¤.

Lisätietoja:
Jelmu
puh 014 617 866
info@jelmu.net
https://www.jelmu.net/

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2016 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje