Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteri

Teatterikoneen Naapurirakkautta

Pvm: 18.04.2019
Klo: 19.00 - 20.30
Luokat: Teatteri ;
Paikka: Juomatehtaan studio
Osoite: Vapaudenkatu 25, 40100 Jyväskylä, Jyväskylä
Tapahtuman kotisivut:
https://www.teatterikone.fi/naytelma/naapurirakkautta/

NAAPURIRAKKAUTTA
Koomisesti virittynyt näytelmä naapuruudesta, parisuhteesta ja ennakkoluuloista.

Tuua ja Susanne asuvat idyllisellä asuinalueella huolella sisustetussa omakotitalossa, joka on täynnä rakkautta, koirankarvoja ja arvostettua taidetta. Ihanan keskiluokkainen elämä kokee kolauksen, kun naapuriin muuttaa boheemi taiteilija Frans. Pikkuhiljaa mustasukkaisuus ottaa vallan parisuhteessa ja idylli alkaa murenemaan. Samaan aikaan asuinalueen nettipalsta täyttyy mitä ihmeellisimmistä epäilyistä Fransia kohtaan, eikä epäilyiltä säästy edes hänen Misu kissansa.

Jos elämää ei voi hallita edes valvontakameralla, miten kaiken käy?

Esityksen kesto: 1h 30min (ei väliaikaa).

Hinnat ja liput:
Ennakkoliput: 20¤/16¤ (vain nettikaupasta) Jyväskylän kaupungin henkilöstöliput: 15¤ (max. 2/lippua/kortti) (Alennus vain nettikaupasta ostetuista lipuista, alennus koskee myös avecia. Näytäthän alennukseen oikeutetun henkilökortin paikan päällä saapuessasi.) Ennakkoon varatut ja ovelta ostetut liput: 22¤/18¤ varaukset: varaukset@teatterikone.fi tai puh: 045 231 9246 Osta liput esityksiin täältä: https://teatterikone.teatteriliput.fi/fi/ Meillä voit maksaa myös smartum -kulttuuriseteillä. Paikan päällä ostetut liput lunastetaan korttimaksulla.

Lisätietoja:
Teatterikone
puh 045 231 92 46
laura@teatterikone.fi
https://www.teatterikone.fi/

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2016 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje