Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteri

Kamapörssi Laajiksessa

Pvm: 30.03.2019
Klo: 10.00 - 18.00
Luokat: Urheilu ja liikunta ;
Paikka: Laajis
Osoite: Laajavuorentie 15 , 40740 Jyväskylä, Jyväskylä

KAMAPÖRSSI PÄHKINÄN KUORESSA
Kamapörssi on loistava mahdollisuus laittaa omat käytetyt laskettelukamat kiertoon ja hankkia uutta tai käytettyä tilalle! Kamapörssissä voi ostaa ja myydä laskukamaa eli alppi- ja murtomaasuksia, lumilautoja, monoja, kypäriä, luistimia yms. (ei kuitenkaan esim. vaatteita). Kamapörssissä käy maksuvälineenä vain KÄTEINEN!
Kamapörssi pidetään Laajiksen vuokraamon tiloissa alakerrassa. Kamapörssi on auki vuokraamon aukioloaikojen mukaisesti (kts. etusivu). Muutokset ovat mahdollisia, mutta niistä tiedotetaan erikseen etukäteen.
KAMAPÖRSSIN EHDOT
* Tuotteet jäävät myyjän omalla vastuulla Kamapörssiin myytäväksi ja ne myydään siinä kunnossa kuin ne myyntiin luovutettaessa ovat.
* Tuotteita voi tuoda vuokraamoon päivää ennen Kamapörssin alkua. Myyjä huolehtii tuotteiden merkkaamisesta ja hinnoittelusta ohjeiden mukaisesti.
* Laajis pidättää oikeuden olla ottamatta välineitä myyntiin valintansa mukaan. Kamapörssi on tarkoitettu laskettelu- ja hiihtovälineille.
* Kamapörssi on tarkoitettu vain yksityisille myyjille.
* Myydyistä tuotteista Kamapörssi ottaa 15%:n välityspalkkion.
* Maksamme tilitykset käteisellä Kamapörssin päätyttyä välineiden noutamisen yhteydessä.
* Myymättömät tuotteet on noudettava sunnuntaina 31.3.2019 klo 16.00 mennessä. Säilytämme noutamatta jääneitä tavaroita 5 päivää, jonka jälkeen niiden omistusoikeus siirtyy Laajis Oy:lle. Säilytyksestä perimme 10 ¤ maksun.

Hinnat ja liput:
Vapaa pääsy.

Lisätietoja:
Laajis - UrbanOutdoors
puh 0207 436 437
info@laajis.fi
https://www.laajis.fi/

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2016 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje