Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteri

Miesten Futsal-Liigan puolivälierät: Kampuksen Dynamo – Mad Max

Pvm: 16.03.2019 - 17.03.2019
Klo: 13.30 - 15.30
Luokat: Urheilu ja liikunta ;
Paikka: Monitoimitalo
Osoite: Kuntoportti 3, Jyväskylä
Tapahtuman kotisivut:
https://www.facebook.com/pg/KaDyFutsal/events/

Playoffien aika! Futsal-Liigan 1. puolivälierässä runkosarjan ykkönen KaDy saa vastaansa nälkäisen Mad Maxin Valkeakoskelta. Ensimmäinen osaottelu lauantaina, toinen osaottelu sunnuntaina Monnarilla.
Viime keväänä Suomen mestariksi yltänyt Kampuksen Dynamo jahtaa toista mestaruuttaan. Kausi on ollut alkusyksystä lähtien lupaava: KaDy on Vasko Vujovićin johdolla lähes pelkkiä voittoja. Lauantaina päättyneestä runkosarjasta KaDy selvisi voittajaksi viime kierrosten tappioputkesta huolimatta.
Pudotuspeleissä kaikki alkaa kuitenkin alusta ja kahdeksan parasta joukkuetta lähtevät samalta viivalta. KaDyn ensimmäinen vastustaja on puolivälierissä Mad Max Valkeakoskelta. Jo perinteikäs futsalseura voitti Suomen mestaruuden vuonna 2006, mutta sen jälkeen se ei ole yltänyt mitaleille. Valkeakoskelaisia luotsaa niin ikään huippuammattilainen ulkomailta: espanjalainen Alejandro Peris Mora.

Ensimmäinen puolivälierä pelataan Jyväskylän Monnarilla lauantaina 16.3. klo 13.30 ja toinen osaottelu samassa paikassa samaan aikaan sunnuntaina. Jatkopaikka mitalipeleissä on katkolla ensimmäistä kertaa Valkeakoskella seuraavana viikonloppuna.

Tule ja tuo ystäväsi kannustamaan koko Keski-Suomen Dynamoa kohti mitalipelejä ja Suomen mestaruutta!

Hinnat ja liput:
Yksittäislippu 1. tai 2. puolivälierään: Aikuiset 12 ¤ Alennusryhmät (opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, varusmiehet) 6 ¤ 0 ¤ – alle 7-vuotiaille ilmainen sisäänpääsy

Lisätietoja:
Kampuksen Dynamo
puh 040 939 1827
jussi.vaisanen@kadyfutsal.net
https://www.kadyfutsal.net/

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2016 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje