Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteri

Liikuntaluotsikoulutus

Pvm: 18.03.2019
Klo: 16.30 - 20.30
Luokat: Vapaaehtoistoiminta ;
Paikka: Vaajakosken uimahalli Wellamo
Osoite: , Jyväskylä

Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelut etsii uusia ja innokkaita liikuntaluotseja mukaan toimintaansa. Liikuntaluotsit ovat Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelujen sekä vapaaehtoistoiminnan palvelut Vaparin kouluttamia vapaaehtoisia, jotka toimivat liikuntakavereina sellaista tarvitseville. Liikuntaluotsin pyytäminen on maksutonta kuntalaisille.

Kevään 2019 toinen liikuntaluotsikoulutus järjestetään Vaajakosken uimahalli Wellamossa klo 16.30-20.30. Osallistuminen ja kaikki toiminta on luotsiksi haluaville maksutonta.

Liikuntaluotsikoulutukset antavat valmiudet toimia tukijana ja kannustajana omatoimisessa liikkumisessa tai liikunnan harrastamisessa. Liikuntakaveria kaipaavat ihmiset tulevat eri ikäryhmistä sekä erilaisista liikuntataustoista.

Liikuntaluotsia voi pyytää kaveriksi hyvin monenlaisiin liikunta-aktiviteetteihin, kuten kävelylle, kuntosalille tai hiihtolenkille. Luotsilta ei vaadita minkäänlaista aiempaa koulutusta, vain kiinnostus liikkumiseen ja vapaaehtoistoimintaan riittää. Liikuntaluotsitoimintaa sitoudutaan omien aikataulujen mukaisesti ja luotsattavia voi ottaa silloin kuin itselle sopii.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: liikuntaluotsi@jkl.fi tai Tiina Kurittu p. 014 266 3144

Hinnat ja liput:
Vapaa pääsy.

Lisätietoja:
Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelut
puh 014 266 3144
tiina.kurittu@jkl.fi

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2016 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje